Mirela Vaida, poze superbe din vacanță! Ce destinație a ales prezentatoarea?

Ultima actualizare:

Mirela Vaida a luat o pauză de la cârma emisiunii Acces Direct pentru a se bucura de o vacanță. Dacă alte vedete autohtone preferă să se îndreptee spre destinații exotice, Mirela face o excepție și preferă să aleagă România pentru că, spune ea, țara noastră are atât de multe surprize spectaculoase de oferit!

Mirela Vaida este în vacanță cu soțul și cei trei copii
Mirela Vaida este în vacanță cu soțul și cei trei copii

Mirela Vaida și-a făcut bagajele și a pornit într-o călătorie de neuitat alături de copii și de soț. Așa cum era de așteptat, prezentatoarea a distribuit prietenilor de pe Facebook mai multe instantanee din vacanță și a relatat că destinația aleasă este una de vis! Nu, nu se află în Tenerife, nici în Zanzibar sau în Maldive, ci în Delta Dunării! 

Citește și: Mirela Vaida s-a pus pe slăbit! Dieta cu care a reușit să slăbească 

Mirela Vaida, fermecată de peisajele din Delta Dunării 

Este pentru prima dată când Mirela ajunge în acest loc și se declară fermecată de peisaj și de liniștea pe care a găsit-o aici. Prezentatoarea le-a dezvăluit fanilor care este motivul pentru care a ales o destinație din România în detrimentul unei vacanțe exotice, la mii de kilometri depărtare de casă.

Conform Mirelei, ar trebui să învățăm să ne bucurăm mai mult de surprizele pe care propria țară le are de oferit pentru că, din punctul ei de vedere, există o multitudine de locuri care merită să fie vizitate și apreciate!

Spre rușinea mea, mi-au trebuit 40 de ani să ajung în Delta Dunării! Mereu mi s-a părut un drum greu, complicat (ceea ce e adevărat, căci din Constanța până în Tulcea sau în Murighiol se merge pe o șosea mică, stramtă, anevoioasă, cu multe accidente în sezon) dar, dincolo de asta, peisajul pe care-l descoperi merită tot efortul! România, chiar daca n-ar avea nimic altceva de arătat, să aiba doar Delta Dunării, și tot ar merita să fie în top 3 destinații turistice la nivel european și mondial! Din păcate, nu e vina ei.. Delta este fascinantă, sălbatică, primitoare, fermecătoare, autentică, unică. Mi-am propus ca anual, în fiecare vacanță, să explorăm împreuna cu familia câte o zonă turistică românească și să le spun copiilor ce țară minunată, ce locuri alese și ce oameni binecuvântati avem aici! România, ești fascinantă”,  a fost mesajul Mirelei Vaida.

Vezi și: Poze rare cu soțul Mirelei Vaida! Cum a fost surprins acesta

Soțul Mirelei Vaida nu vrea să fie o persoană publică 

Mirela și Alexandru Vaida sunt căsătoriți din 2009, iar de atunci se pare că cei doi se completează perfect unul pe celălalt, fiindu-și și sprijin, la nevoie. Împreună au trei copiii, însă partenerul de viață al Mirelei preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și rareori sunt ocaziile în care se afișează public. Despre declarații și interviuri nici nu poate fi vorba! 

  „El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta", povestea Mirela despre soțul ei. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net