Fiul Mirelei Vaida, operat de urgență. Vedeta a trăit momente traumatizante: „Au fost cele mai grele zile din viața mea”

Ultima actualizare:

Mirela Vaida a declarat că a trăit cele mai grele momente din viața ei. Fiul mijlociu al prezentatoarei TV, Vladimir, a suferit, recent, intervenții chirurgicale la ambii ochi. Vedeta s-a simțit neputincioasă în fața suferinței copilului ei.

Mirela Vaida Foto: Instagram
Mirela Vaida Foto: Instagram

Fiul Mirelei Vaida a suferit o operație 

Fiul Mirelei Vaida, operat de urgență la ambii ochi. Vladimir, băiatul vedetei a trecut prin momente cumplite, iar ea și soțul ei au făcut cu greu față acestei situații. Ei s-au simțit neputincioși și credeau că sunt pregătiți pentru ce urmează, însă și-au dat seama că nu a fost deloc așa.

„Am trăit cele mai grele zile din viața mea. Vladimir, băiețelul meu mijlociu, a fost operat la ambii ochi. O operație despre care știam încă din luna februarie și în legătură cu care am crezut că sunt pregătită… N-am fost!

A fost cumplit, traumatizant pentru mine ca și părinte. Este atât de dureros să-ți vezi copilul întins pe pat, sub efectul anesteziei generale, să te simți neputincioasă, slabă. Să vezi agresivitatea lui când se trezește (efectul anesteziei, despre care îmi spusese medicul ATI), urletele, țipetele, loviturile lui, plânsul lui cu „lacrimi de sânge”. Ieșeam eu plângând de la el, ca să nu mă vadă, intra soțul meu, stătea el 5 minute, după care ieșea el plângând și făceam schimb… și tot așa! Am încercat să-l pregătesc, dar ce-i puteam spune unui copil de 7 ani?”, a scris Mirela Vaida pe Instagram. 

Copilul Mirelei Vaida și-a revenit după intervenție 

Mirela Vaida a transmis că băiatul ei a avut o recuperare foarte bună și și-a revenit după intervenția complicată la care a fost supus. „În ultima perioadă n-am fost om! N-am dormit nopți întregi și am simțit, zilnic, un ghem de foc în stomac… Am realizat, încă o dată, că nimic nu e important pe lumea asta! Nimic! Doar sănătatea! Vreau să mulțumesc din tot sufletul doamnei doctor și întregii sale echipe pentru profesionalism, empatie, devotament, atenție și grijă! Acum, Vladimir este acasă! 

Acasă, în patul lui, între jucăriile lui! Starea lui este bună, este energic, vioi, mănâncă, se joacă! Copiii au o putere fantastică de regenerare! Mă pun în pielea tuturor părinților care trec prin astfel de momente, a celor care stau zile, luni întregi pe holurile spitalelor, care se roagă în genunchi pentru copiii lor, care rezemă pereții secțiilor de reanimare… Sunt alături de ei cu tot sufletul!  Câtă putere trebuie să aibă!  Am înțeles, încă o dată, că nu există forță mai mare în Univers, nu există energie și putere tămăduitoare mai mare decât iubirea părintelui pentru copilul său. Dumnezeu să ne țină sănătoși copiii!”, a mai adăugat ea.

Mirela Vaida și familia ei Foto: Instagram
Mirela Vaida și familia ei Foto: Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner grenada mama andreea tonciu png
banner gabriela lucutar png
După eliminarea de la Survivor All Stars 2024 Sorin Pușcașu își dorește o vacanță
florinel de la visina jpg
Petre Roman, Mioara si Oana Sursa Click!
Simona Trașcă avea implanturi de 560 ml sursa Facebook
banner mariana moculescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net