A fost sau nu o relație între Virgil Ianțu și Andreea Raicu: „Ne potriveam foarte bine, ne completam...”

Ultima actualizare:

În anii 2000, Virgil Ianțu și Andreea Raicu au fost deseori văzuți împreună pe scenă, stârnind zvonuri despre o posibilă relație romantică. Cu toate acestea, cei doi au fost, în principal, parteneri de prezentare, având o chimie incontestabilă pe scenă. Virgil Ianțu a vorbit deschis despre această perioadă, explicând că între ei a existat o conexiune profesională puternică, dar nimic mai mult.

Virgil Ianțu. Foto: arhiva.
Virgil Ianțu. Foto: arhiva.

Este o bucurie să prezinți, să fii alături de ea pe scenă. Ea are încredere în mine, de fiecare dată când apărem împreună, toată lumea zicea că trebuie să facem emisiuni împreună. Da, exista o chimie, eram un cuplu pe scenă, care dădea foarte bine, ne potriveam foarte bine, ne completam, ne susțineam și cred că atunci când un bărbat și o femeie apar pe scenă în calitate de prezentatori, cred că trebuie să transpară strălucirea amândurora și să existe un respect, dar și generozitate din partea partenerului”, a mărturisit Virgil Ianțu.

Viața personală a lui Virgil Ianțu: o poveste de dragoste durabilă

În prezent, Virgil Ianțu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Roxana, partenera sa de viață de mai bine de 19 ani, alături de care are și o fiică. Deși fericirea lor este evidentă, speculațiile despre trecutul lui amoros continuă să apară. Virgil Ianțu a ales să ignore zvonurile în trecut, dar acum a decis să vorbească deschis despre acestea.

Sunt cuminte și discret cu viața mea intimă. În special cea legată de familie. Arăt doar cât trebuie să arăt. Îmi face plăcere să ofer publicului, pentru că știu că are nevoie mai mult decât ceea ce se vede la televizor. E firesc. Legat de acele episoade apărute în presă, au fost amuzante”, a declarat prezentatorul TV.

Relația actuală cu Andreea Raicu

După ani de speculații, Virgil Ianțu a clarificat că între el și Andreea Raicu nu a fost niciodată o relație romantică, ci una profesională și de prietenie. Cei doi continuă să se susțină reciproc în carierele lor, menținând o relație de respect și colaborare.

Oamenii au nevoie să vadă ironia față de partener. Se folosește asta destul de des. O prezentare alături de Andreea Raicu era strălucitoare și pe mine mă onora. Ne pregăteam împreună, iar astăzi ne vedem și ne susținem în tot ceea ce facem. Andreea Raicu este un partener și un prieten pe care te poți baza oricând”, a mai adăugat Virgil Ianțu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
vlad gherman oana mosneagu colaj instagram jpg
Alexia Eram este angajată la revista Andreei Esca Sursa Instagram
image png
IMG 3233 png
celine dion jpg
Mihai Petre e1627449427429 webp
iulia vantur colaj instagram jpg
Irina Petrescu Actrita teatru film Romania 800x561 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net