Virgil Ianțu revine la TV. Cu ce post de televiziune a bătut palma

Surpriză pentru fanii concursului de cultură generală pe teme despre România! „Câștigă România” cu Virgil Ianțu revine pe micile ecrane cu un nou sezon, după ce începând cu toamna anului trecut s-au difuzat mai puţine ediţii. Acum, show-ul de cultură generală va fi prezent la TVR în aceeași formulă de patru ediții.

Virgil Ianțu revine cu un nou sezon „Câștigă România” / foto: arhiva Click!
Virgil Ianțu revine cu un nou sezon „Câștigă România” / foto: arhiva Click!

Emisiunea „Câştigă România” cu Virgil Ianţu revine în grila de programe a Televiziunii Române. Iubitul show de cultură generală revine la TVR cu patru ediţii pe săptămână, după ce sezonul trecut s-au difuzat mai puţine ediţii, mai exact, emisiunea a avut un singur episod pe săptămână, în loc de patru cum era în sezoanele trecute.

Realizarea unui nou sezon al emisiunii, care va fi difuzat la TVR 1, de luni până joi, începând cu ora 21.00, a fost aprobată de Consiliul de Administraţie al Televiziunii Publice, în şedinţa de vineri, 29 februarie 2024. Deși se știe în ce zile va fi difuzat show-ul, postul public nu a oferit detalii despre data de lansarea a celui de-al 14-lea sezon. Astfel, nu este clar când va debuta, de fapt.

Despre emisiunea „Câştigă România”

Pentru cei care nu știu, producţia – un concurs unic pe piaţa media din România, prezentat de Virgil Ianţu şi realizat în parteneriat cu Zucchero Media – provoacă telespectatorii să îşi testeze cunoştinţele despre ţara noastră şi să-şi îmbogătească cultura generală. În acelaşi timp, emisiunea este parte a misiunii publice a Televiziunii Române de promovare a educaţiei, culturii şi valorilor româneşti.

În cele 13 sezoane difuzate până în prezent, au fost realizate 40 de castinguri, peste 600 de ediții și au fost folosite aproximativ 34.000 de întrebări. Peste 1.000 de concurenți au participat în emisiune, şase au fost câştigători ai marelui premiu, iar cinci dintre ei au primit câte un autoturism.

În fiecare ediție sunt prezenți trei concurenți. Ei trebuie să răpundă corect la cât mai multe întrebări de cultură generală şi să străbată, virtual, mai multe judeţe de pe harta României.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net