Cât de mare și frumoasă este fiica lui Virgil Ianțu! Cum arată Jasmina, la 17 ani

Are 17 ani și este răsfățata familiei. Jasmina Ianțu, fiica lui Virgil Ianțu, o ține numai în vacanțe exotice.

După ce în luna ianuarie a fost în Republica Dominicană alături de părinții ei, bucurându-se din plin de experiența din Saona Island, acum Jasmina Ianțu  experimentează o vacanță în Insulele Maldive împreună cu familia ei dar și alături de Sore și fiica artistei, Erin.

Fiica lui Virgil Ianțu, corp de manechin la 17 ani

Jasmina Ianțu promite mult. Are un corp de manechin pe care și-l expune cu fiecare ocazie la plajă, schimbând des costumele de baie și preferând modele care de care mai decupate, care îi pun în evidență silueta și formele adolescentine. Este frumoasă de pică și este conștientă de calitățile sale. De altfel și buna prietenă și colegă a tatălui său, Andreea Raicu, i-a remarcat calitățile și frumusețea așa că în 2020, fiica lui Virgil Ianțu a pozat pentru colecția ei de hanorace.

„Întotdeauna mi-a plăcut Jasmina și nu doar pentru că este fata unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei. E o fată extrem de frumoasă și extrem de naturală, iar pe lângă asta este și extraordinar de bine crescută, lucru care nu mă miră, având în vedere că îl moștenește pe Virgil, care are niște principii de viață și valori foarte bine definite.

Acesta este și motivul pentru care eu și Virgil ne-am apropiat foarte tare în timp și am devenit prieteni foarte buni și în continuare suntem, chiar dacă nu mai suntem colegi de televiziune și nu ne mai vedem la fel de des ca înainte....”, povestea la vremea respectivă Andreea Raicu despre Jasmina și despre fostul său coleg de la Prima TV, Virgil Ianțu, cu care a rămas în cele mai bune relații.

La rândul său, Virgil Ianțu (51 ani), este topit după fiica sa! La una dintre pozele de pe Instagram, celebrul său tată, Virgil Ianțu, i-a comentat fiicei sale: „Doamne, cât de mult semeni cu tatăl tău!”, iar replica Jasminei a venit imediat: „Pe interior, poate!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net