Virgil Ianțu, sfat pentru bărbații de peste 50 de ani: „E cel mai bun medicament”

Ultima actualizare:

Deja-cunoscuta emisiune „40 de întrebări” a lui Denise Rifai pune la grea încercare diverse personalități din showbizul românesc. Oameni de toate categoriile stau față în față cu moderatoarea de la Kanal D, dar și cu propria lor viață, la propriu. Denise l-a trecut prin întrebări incomode și pe Virgil Ianțu, iar acesta și-a dezvăluit toate secretele. 

Invitat în emisiunea prezentată de Denisei Rifai, Virgil Ianțu a vorbit despre viața lui, atât pe parte profesională, cât și pe parte personală. Moderatorul le-a oferit tuturor bărbaților trecuți de 50 de ani un sfat prețios, care cu siguranță i-ar putea ajuta să arate, dar și să se simtă mai bine, la vârsta lor. 

Care este secretul lui Virgil Ianțu

Moderatorul i-a povestit lui Denise Rifai totul despre obiceiurile sale. Virgil Ianțu a vorbit despre faptul că înainte avea foarte mult timp la dispoziție pentru a face sport, însă s-a lăsat de asta în urmă cu ceva timp.

Pentru bărbații care au trecut de 50 de ani, pentru ca aceștia să se simtă mereu tineri și plini de viață, rețeta succesului este următoarea: un somn de voie la prânz, după cum spune Ianțu!

„Nu mai sunt atât de habotnic, am avut perioade în care eram nebun. Am perioade când nu mă ating de pâine, nici măcar dimineața. Dar am ajuns să-mi fac și poftele. Din păcate, de 7-8 luni nu mai merg la sală. Alergam și câte o oră, nu mai o fac, fiindcă n-am avut timp”, a mărturisit Virgil Ianțu, în emisiunea de la Kanal D. 

Când simt că am un pic în plus, o răresc, nu mă mai cântăresc! Mă cântăresc apoi, când sunt mai ușurel. N-am problemă să-mi pun frână la anumite lucruri”, a mai continuat Virgil Ianțu. 

Despre somnul de la prânz, celebrul moderator a declarat faptul că îl consideră ca fiind un adevărat medicament și un bun prilej de a-și încărca bateriile. 

Citește și - Virgil Ianțu, secretul relației longevive cu partenera. S-au gândit și la un al doilea copil!

„E una dintre rețetele ce mă ajută să n-am probleme de sănătate”, a mai punctat Virgil Ianțu. 

De asemenea, tot pentru bărbații 50+, Virgil Ianțu a mărturisit că este extrem de important să acorde atenție tenului, să-și facă ceva tratamente faciale, pentru a fi mereu în cea mai bună formă.

Virgil Ianțu
Virgil Ianțu

A avut sau nu o relație amoroasă cu Andreea Raicu?

Tot în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Virgil Ianțu a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor. La un moment dat, despre prezentator s-a spus că ar fi avut o legătură amoroasă cu nimeni alta decât Andreea Raicu. Prezent în platoul Kanal D, Ianțu a ținut să lămurească situația și să ofere răspunsul pe care toată lumea îl aștepta.  

Da, exista o chimie, eram un cuplu pe scenă, care dădea foarte bine, ne potriveam foarte bine, ne completam, ne susțineam și cred că atunci când un bărbat și o femeie apar pe scenă în calitate de prezentatori, cred că trebuie să transpară strălucirea amândurora și să existe un respect, dar și generozitate din partea partenerului.

Oamenii au nevoie să vadă ironia față de partener și se folosește asta destul de des, o prezentare alături de Andreea Raicu era strălucitoare și pe mine mă onora. Ne pregăteam împreună, iar astăzi ne vedem și ne susținem în tot ceea ce facem. Andreea Raicu este un partener și un prieten pe care te poți baza oricând”, a mai declarat Virgil Ianțu, punând capăt speculațiilor existente în spațiul public. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net