Andreea Raicu, cea mai curajoasă vedetă! A făcut ceva ce niciuna dintre dive nu ar avea curaj

Andreea Raicu (45 ani) s-a răsfățat timp de două săptămâni în Thailanda, acolo unde a decis să se deconecteze de stresul cotidian, chiar și de telefon, și s-a bucurat de plajă, de soare, ședințe de yoga și meditație, dar și de peisajul de basm. 

Vacanța pentru mine înseamnă liniște, deconectare, răsfăț și iubire! Să am libertatea  să pot face ce vreau, ce vor corpul și sufletul meu. După o perioadă dificilă am nevoie întotdeauna de liniște - să îmi odihnesc corpul, să nu mă grăbesc nicăieri, să fac totul în ritmul meu, fără niciun alt plan decât cel ghidat în interiorul meu.

Cele două săptămâni în Thailanda au fost ca o gură de aer de care aveam nevoie!!”, a povestit Andreea Raicu pe Instagram. Și apoi a continuat cu gândurile din vacanță pe blogul său.

„Deconectare de la tot și conectare la mine și la ceea ce trăiesc acolo unde sunt. Deconectare de la telefon, cu tot ce aduce el. Să mă las răsfățată, să mă prostesc, să râd, să merg în picioarele goale peste tot și într-o pereche de pantaloni scurți fără să îmi pese de nimic, să mănânc orice îmi place și oricând simt. Am nevoie de iubirea care mă face să mă apropii mai mult de mine și de lucrurile simple. Iubirea pe care o simt în mod autentic și necondiționat. Asta îmi place să simt în vacanță. Au fost două săptămâni în care nu am făcut decât să îmi odihnesc mintea și corpul. Mi-am închis telefonul și am avut unul separat, pentru urgențe”, a notat frumoasa vedetă pe www.andreearaicu.ro .

„Nu am avut acces la Instagram, e-mail și nici numere de telefon. Am fost liberă să mă bucur de liniște, de cărți (am citit 3), de soare, de masaje, de somn, de apă, de nisipul alb, de mâncarea incredibilă. M-am plimbat pe plajă, am făcut yoga, am meditat, am râs mult… Am făcut ce aveam nevoie”, a mai adăugat Andreea Raicu despre vacanță în Thailanda.

Chiar dacă nu a avut acces la rețelele de socializare și nici la telefon, Andreea Raicu a postat la întoarcerea din vacanță cele mai frumose poze cu ea, în cele mai sexy costume de baie, după cum se poate admira în fotografii. Mai mult decât atât, într-o poză, Andreea Raicu a fost fotografiată cu spatele și apare goală într-un pat, în timp ce făcea yoga. Vedetă emană senzualitate prin toți porii. Chiar Raicu explică în câteva poze pe care le-a urcat pe rețelele sociale, cu ea în ipostaze sexy că „Feminitatea ține de felul în care te simți, nu de cum arăți! (…) Eu am început să mă simt feminină abia după vârsta de 40 de ani! Deși am mai făcut ședințe foto dezbrăcată târziu m-am simțit bine în pielea mea…”, a mai spus Raicu la un moment dat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG20240617175850 jpg
image
image
image
image
image
image
justin timberlake facebook jpg
Banner Jean Paler
katy perry cizme copite instagram jpg
SIR IAN MCKELLEN INSTAGRAM jpg
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net