Patrizia Paglieri este din nou singură! Cu cine și-a petrecut cea mai recentă vacanță

Ultima actualizare:

Se bucură de un mare succes profesional, dar în dragoste încă este în căutarea partenerului potrivit. Fostul jurat de la „MasterChef” (PRO TV) Patrizia Paglieri (52 de ani) a povestit, în exclusivitate pentru Click!, că este din nou singură. Asta nu o împiedică însă să-și trăiască viața cu multă bucurie. Recent a fost într-o supervacanță în America, la New York, alături de fiul ei, Francesco. Cei doi au o relație foarte apropiată, așa cum s-a putut vedea și atunci când au concurat împreună la reality-show-ul „Asia Express” de la Antena 1. Am stat de vorbă cu Patrizia despre toate noutățile din viața sa...

patrizia paglieri

Click!: Patrizia, am văzut că abia ai revenit dintr-o nouă vacanță... Unde ai fost?

Patrizia Paglieri: Da, am fost în America, pentru prima oară în viața mea.

Patrizia a petrecut cinci zile în vacanță în New York, cu fiul ei, Francesco
Patrizia a petrecut cinci zile în vacanță în New York, cu fiul ei, Francesco

Cum a fost și ce ai făcut acolo?

Am fost, în primul rând, să îl duc pe fiul meu, Francesco, în America. El era obsedat să vadă America. Așa că l-am dus la New York. Am stat doar cinci zile. Chiar și așa, n-am putut să facem tot ce ne doream. Am luat bilete în perioada de Crăciun, pentru că am găsit atunci la un preț foarte bun.

Dar nu ai mers și cu iubitul tău?

Nu mai am iubit! Ne-am despărțit cu două zile înainte de Crăciun. Nu am mai vorbit de atunci.

Patrizia și Francesco au îndurat un ger cumplit în vacanța din New York, dar s-au bucurat la maximum
Patrizia și Francesco au îndurat un ger cumplit în vacanța din New York, dar s-au bucurat la maximum

Și nici Francesco nu și-a luat iubita?

Francesco are o nouă poveste de dragoste, cam de o lună, cu Brianna. Dar nu a putut veni cu noi, pentru că, să știți, nu este deloc ușor pentru o fată româncă și atât de tânără să ia viza pentru America atât de rapid. Nouă, având pașaport italian, ne-a fost mai ușor...

Ce obiective turistice ați vizitat?

În prima zi, am fost la Empire State Building. A fost foarte frumos. Apoi am mers să vizităm sediul ONU. Era în program să mergem și în celebrul Central Park, dar erau -16 grade Celsius la New York, așa că am renunțat. Am prins două zile cu un ger cumplit. Abia puteai să respiri. Și cu eșarfă la gură, tot ne-a fost foarte greu. Noroc că, în fiecare vacanță, eu iau medicamente cu mine, mai ales pentru Francesco, pentru că nu știi niciodată cum este cu farmaciile în alte țări... Și am vrut să fiu pregătită în caz că răcește. Dar până la urmă eu m-am îmbolnăvit, nu el. Am răcit. Am mai fost și la Muzeul Înghețatei - Museum of Ice Cream -, unde a fost foarte simpatic. Și la Muzeul Cățeilor - Museum of the Dog, pentru că iubesc enorm animalele. Am fost și în Cartierul Chinezesc - Chinatown, și în Mica Italie - Little Italy -, precum și la Hard Rock Cafe. A zburat foarte repede timpul...

Patrizia a realizat în vacanța petrecută în New York sute de fotografii superbe
Patrizia a realizat în vacanța petrecută în New York sute de fotografii superbe

Dar în ceea ce privește mâncarea? Tu ești chef, mă gândesc că de câte ori călătorești una dintre curiozități este legată de gastronomia localp. Ți-a plăcut ce ai mâncat acolo?

În America, mâncarea este foarte scumpă. Într-un simplu pub, două ouă Benedict, nu cu somon, ci cu o felie de bacon, fară taxe, la masă, costă în jur de 26 de dolari. Pentru două mic dejunuri cheltuiam cam 80 de dolari. Anul trecut am fost în Londra și am zis atunci prietenilor mei că Londra este foarte scumpă. Dar am spus asta, fiindcă nu am fost la New York. Acum am schimbat acest top. New York-ul este, clar, mult mai scump. Iată încă un exemplu: un pahar de vin, la restaurantul Hard Rock, a costat 12 dolari. Așa că, în New York, nu am avut buget să merg la restaurante din circuitul Michelin (n.r. - Stelele Michelin sunt o garanție a celui mai înalt standard de calitate în lumea restaurantelor. Iar chefi din întreaga lume muncesc o viață întreagă pentru a obține și apoi pentru a păstra o astfel de distincție). La astfel de restaurante, cu stele Michelin, îți trebuie în America în jur de 500 de dolari de persoană. Dar am fost în alte locuri interesante, în care Francesco voia să ajungă de mult timp. De exemplu, am fost la restaurantul „Bubba Gump Shrimp", care a apărut în filmul ”Forrest Gump" (n.r. - care a câștigat Oscarul, în 1995, pentru Cel mai bun film, și în care rolul principal este interpretat de actorul Tom Hank, distins și el cu această râvnită statuetă). Acolo se gătesc doar creveți. Și am mai fost și la un restaurant unde se găsește cel mai faimos cheesecake din America și unde sunt cele mai bune prăjituri. Am fost în locuri celebre recomandate și de Youtube-ri. A fost foarte frumos.

Cum v-ați simțit pe drum spre America? E cam lungă călătoria, nu?

La dus, a fost destul de greu... Am plecat de aici cu o oră și jumătate întârziere, am stat mult în escală în Londra... Cred că am făcut în total 20 de ore pe drum. La întors ănsă a fost mult mai scurt sau așa mi s-a părut, pentru că eram fericită să mă reîntorc.

Patrizia și-a făcut multe fotografii cu vederea din celebra clădire Empire State Building
Patrizia și-a făcut multe fotografii cu vederea din celebra clădire Empire State Building

Bine ai revenit... Ce proiecte noi poți anunța pentru cei care îți urmăresc activitatea?

Da, am proiecte noi în România, pentru că am mai semnat pentru încă șase luni. Și am și niște cursuri de gătit, care vor începe în curând.

Dar în televiziune mai pregătești ceva?

Aștept un răspuns, care va veni cât de curând. E un proiect nou, la Antena 1. Oricum, eu sunt bine și vreau să fac multe lucruri. I-am cumpărat o cafenea lui Francesco, la Buftea. El merge pe jos până acolo, pentru că stă aproape. Locuim în localitatea Mogoșoaia. Și mai caut un asociat, pentru că o să mai deschidem un restaurant mic în București. Pentru asta sunt și în căutarea unui sponsor. Alte fete își caută sponsori care să le ia Chanel, eu caut sponsori pentru gătit! (râde)

Și Francesco ce mai are de gând, ce mai pregătește?

Deocamdată, Francesco încă este în vacanță. În acest moment este la munte, cu prietena lui, Brianna.

Știu că s-a operat la un picior. Cum se mai simte?

A avut o problemă, așa este, de la polo, dar și-a revenit. Acum este OK.

Patrizia are o relație foarte specială cu fiul ei, Francesco
Patrizia are o relație foarte specială cu fiul ei, Francesco
image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net