Patrizia Paglieri, confesiuni despre drama cumplită pe care a trăit-o: «M-a amenințat cu pistolul»

Patrizia Paglieri, 51 de ani, a fost invitată la podcastul «În Oglindă» și a vorbit despre drama cumplită prin care a trecut în mariajul cu fostul ei soț, care este și tatăl fiului ei, Francesco. Vedeta a mărturisit că fostul partener a amenințat-o că o va ucide atunci când a vrut să se despartă de el.

patrizia paglieri jpeg

Patrizia Paglieri a devenit celebră în România pentru rețetele ei delicioase și este, la ora actuală, unul dintre cei mai apreciați și mai respectați chefi, însă în saptele acestui succes se ascunde o poveste de viață teribilă, care include un episod extrem de trist. 

Nu rata: Patrizia Paglieri s-a împăcat cu iubitul gelos. Unde vor petrece Paștele și ce bunătăți va pregăti

Patrizia s-a căsătorit la 24 de ani cu un bărbat italian, un mariaj care a durat doar patru ani, apoi când și-a dorit să divorțeze, acesta a reacționat foarte agresiv și i-a trimis amenințări. Patrizia a plecat inițial la părinți, cu speranța că își va putea crește fiul singură acasă, în România, însă aceștia nu au acceptat situația. Patrizia a revenit apoi în Italia, unde a locuit o vreme la o batantă, apoi a plecat definitiv cu fiul ei și a decis să nu mai revină. În acel moment au început amenințările din partea soțului. 

Hai să afli și: Viața tumultuoasă a Patriziei Paglieri! Primul soț a refuzat să-i vorbească zece ani după despărțire: «Era bărbatul perfect»

,,Am regratat deja în luna de miere, nu era locul meu. Și o dată a uitat de ziua mea, și mi-am zis că dacă după patru ani a uitat de ziua mea, îți dai seama peste 10. Atunci i-am spus că mă duc o săptămână la părinții mei, să văd ce fac în România și nu m-am mai întors. Am decis să-l fac singură (n.r. fiul ei). Părinții mei mi-au spus :«Patrizia suntem moderni dar nici chiar așa». Și m-am dus să stau cu o doamnă italiană, cu o batantă italiană și mi-a spus sunt probleme în casă. Așa că m-am dus cu Francesco (n.r. fiul ei) o săptămână la mare și era perfect, așa că nu m-am mai întors. Și m-a amenințat cu pistolul: «Dacă nu te reîntorci acasă, te omor».", a mărturisit Patrizia la podcastul ,,În oglindă".

Interesant de aflat și: Chef Patrizia Paglieri le gătește Vivianei Sposub și lui Bursucu’ la matinal! Când începe show-ul de la Kanal D?

Marele regret al Patriziei Paglieri

Patrizia a declarat că fostul soț a recunoscut copilul imediat după ce s-a născut, însă apoi nu l-a mai dorit pe băiat. Vedeta a mai adăugat că fiul ei nu și-a întâlnit niciodată tatăl.

,,A recunoscut copilul imediat după ce l-am născut dar dpă aceea nu a mai vrut. Greșeala cea mai mare a mea a fost că nu am acceptat să fac înseminare și să nu fac un copil singură. Nu s-a întâlnit niciodată cu tatăl lui.", a mai spus Francesca. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
jennifer lopez ben affleck jpg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
jennifer lopez ben affleck jpg
iuliana luciu jpg
sida spataru dan spataru png
Anne Heche FOTO Getty Images
Cera Mihailescu jpeg