INTERVIU EXCLUSIV Francesco, fiul Patriciei Paglieri: «Asia Express te duce la extrem»

Ultima actualizare:

    Francesco a ajutat-o de multe ori pe mama lui la căratul rucsacului
Francesco a ajutat-o de multe ori pe mama lui la căratul rucsacului

Are 25 de ani, este un bun bucătar, doar şi-a moştenit mama şi este sportiv de mic. Este fiul Patriziei Paglieri, fosta jurată la MasterChef, iar împreună au participat la sezonul patru din „Asia Express”, la Antena 1, care revine de azi, 18 septembrie, pe micile ecrane. Am stat de vorbă cu Francesco şi i-am aflat, în exclusivitate, secretele.

Click!: Eşti un bun sportiv. Te-a ajutat asta la show-ul tv?

Francesco Paglieri: Da, sincer, am făcut mult sport înainte să plec în Asia Express. Încă de la 10 ani am făcut polo şi m-am mai oprit la 18 ani. Apoi am făcut mai multe sporturi. Acum fac doar de întreţinere, fitness. Acum am luat-o mai uşor, pentru că am avut mai multe de făcut, dar încerc, de obicei, să am un stil de viaţă activ.

Mai faci polo?

Doar fitnes, să mă menţin în formă, însă mai merg seara să alerg în parc. Înainte să plec în Asia, alergam foarte mult să mă pregătesc pentru ce urma.

Cum a fost în Asia Express?

Probabil cea mai grea experienţă avută până acum. Exact tot ce se va vedea la tv, a fost greu la nivel fizic, la nivel psihic. Te duce la extrem.


    Filmările au fost făcute în patru țări
Filmările au fost făcute în patru țări

Cum ţi-a fost? Ai suferit de foame sau sete?

Sincer, eu am fost destul de bine, oarecum fiind mai sportiv, am fost rezistent. Mama a avut mai multe probleme, la un moment dat.

I-ai cărat rucsacul?

Am încercat să-i car rucsacul ori de câte ori a fost nevoie. Să zicem că era o probă de urcat sau de mers mai mult, încercăm să il car.

Ţi s-a părut ceva foarte greu?

Pandemia, apoi faptul că lumea nu vorbea engleză şi că erau foarte reticenţi ca popor. A fost foarte greu să găsim cazare sau să facem autostopul. Am pierdut opt kilograme.


    Filmările au fost făcute în patru țări
Filmările au fost făcute în patru țări

Ce faci după Asia Express?

O ajut pe mama cu proiectul de livrare, Aromi, iar în viitor vrem să facem şi nişte evenimente împreună. Iar de fiecare dată când e un cooking show sau un eveniment, mergem împreună şi o ajut. Abia aştept să înceapă emisiunea, toată experienţa asta, pe 18 septembrie şi suntem curioşi să vedem şi noi ceilalţi cum s-au descurcat. Şi ce spune lumea despre Asia Express în timpul pandemiei.  

Sezon filmat în pandemie

Premiera sezonului 4 «Asia Express - Drumul Împăraţilor» are loc astăzi, de la 20:00, pe Antena 1, iar vedetele sunt nerăbdătoare să revadă ,,experienţa vieţii lor”. Noul sezon, prezentat de Irina Fodor, alături de Oase si Marius Damian a fost filmat in Turcia, Georgia, Iordania si Israel. Patrizia Paglieri şi fiul ei, Francesco, Mihai şi Elwira Petre, Lidia Buble şi sora ei, Estera, Connect-R şi Shift, Cosmin Natanticu şi soţia lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza şi Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir şi fiica ei, Maria Speranţa şi Lorelei şi Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură şi adrenalină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net