Viața tumultuoasă a Patriziei Paglieri! Primul soț a refuzat să-i vorbească zece ani după despărțire: «Era bărbatul perfect»

Ultima actualizare:

Chef Patrizia Paglieri se află de mai bine de două decenii în România și a reușit să câștige aprecierea celor din jur datorită talentului său gastronomic. Întreaga lume asociază numele Patriziei cu zâmbetul larg pe care aceasta îl afișează public, însă vedeta ascunde o poveste de viață impresionantă. 

Patrizia Paglieri și fostul soț nu și-au vorbit timp de zece ani de la divorț
Patrizia Paglieri și fostul soț nu și-au vorbit timp de zece ani de la divorț

Patrizia Paglieri a venit în România în anul 1993, atunci când avea 25 de ani. Deși locuiește în țara noastră de mai bine de două decenii, încă stâlcește anumite cuvinte în limba română. Cheful a făcut și meditații pentru a stăpâni mai bine limba română, însă a renunțat după ce profesorul i-a comunicat că "nu are nicio șansă".

În spatele zâmbetului molipsitor și a personalității joviale, Patrizia Paglieri ascunde o tristețe care a frământat-o o perioadă îndelungată de timp: divorțul de bărbatul cu care a fost căsătorită. 

Citește și: Patrizia și fiul și-au deschis propria afacere

Patrizia Paglieri s-a căsătorit la 24 de ani cu un bărbat foarte muncitor, cu o poziție socială bună, care era îndrăgostit nebunește de ea. Cu toate acestea, relația nu a funcționat, iar ei au decis să pornească pe drumuri separate după doar patru ani de mariaj. Nu și-au vorbit 10 ani după separare, însă atunci când s-a revăzut a avut sentimentul că întâlnește un vechi prieten, povestește Patrizia. 

„Am avut o căsătorie foarte frumoasă, dar cred că numai el era îndrăgostit de mine. Mie îmi plăcea ideea de a mă căsători; el era un bărbat perfect, muncitor, cu o poziție socială bună, era soțul ideal. Cred că, de fapt, nu a funcționat căsnicia tocmai pentru că eu nu eram atât de îndrăgostită. Dar am rămas prieteni, să știți. Nu a vorbit cu mine 10 ani, după divorț, dar m-am dus în Sanremo și am zis că nu pot să am chestia asta pe suflet, ne-am întâlnit și am rămas prieteni. Căsnicia a durat 4 ani, 10 ani pauză, apoi ne-am revăzut și a fost un pic ciudată revederea, dar m-am simțit ca și cum am revăzut un prieten după multă vreme", a declarat Patrizia, conform Viva!.

Fostul soț al Patriziei nu se implică în viața fiului lor

În urma căsătoriei cu bărbatul misterios, Patrizia a devenit mama unui băiat pe nume Francesco. Se pare că bărbatul nu a dorit să se implice în viața fiuljui său și nu a păstrat legătura cu acesta, în nicio formă.

Relația pe care Patrizia o are cu fiul său este una foarte bună. Cei doi au participat împreună la Asia Express, iar Franceso a moștenit de la mama sa pasiunea pentru gătit. 

Patrizia Paglieri a avut o copilărie fericită și doi părinți foarte moderni, care au susținut-o la fiecare pas și i-au fost aproape la bine și la greu, A descoperit fascinația pentru bucătărie atunci când avea doar 12-13 ani, iar de atunci a lucrat constant pentru a-și îmbunătăți abilitățile în domeniul culinar. 

Vezi și: Patrizia Paglieri îi gătește Vivianei Sposub la matinal

Patrizia a vorbit și despre pasiunea sa pentru jocurile de noroc. Cheful a trecut, în repetate rânduri pragul cazinourilor. Explicația pare să aibă origini tocmai în copilăria Patriziei. Tatăl ei a fost crupier și ulterior director de cazinou.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net