Teo Trandafir revine pe micile ecrane! Ce emisiune va prezenta împreună cu Ilinca Vandici

Ultima actualizare:

Surpriză! Teo Trandafir (55 de ani) revine pe micile ecrane! Și nu singură, căci vedeta va face echipă cu o altă îndrăgită prezentatoare. Mai exact, cu Ilinca Vandici (37 de ani). Împreună, cele două vor prezenta o nouă emisiune, la Kanal D2.

Teo Trandafir va prezenta o emisiune nouă, împreună cu Ilinca Vandici / foto: colaj Instagram
Teo Trandafir va prezenta o emisiune nouă, împreună cu Ilinca Vandici / foto: colaj Instagram

După o perioadă petrecută departe de lumea televiziunii, îndrăgita prezentatoare TV Teo Trandafir se întoarce pe micile ecrane. Ea va face echipă cu Ilinca Vandici și vor prezenta împreună o nouă emisiune, care va fi difuzată de Kanal D2. Mai exact, cu o nouă colaborare captivantă, cele două vor fi gazda show-ului „Follow us”, ce va conţine informaţii despre subiectele zilei, dezbateri, dezvăluiri din culisele emisiunilor de la Kanal D şi Kanal D2, precum şi noutăţi din showbiz.

Deși postul de televiziune Kanal D2 nu a oferit prea multe detalii despre ora de difuzare şi nici despre frecvența ei, noua producție care va intra în grilă se va difuza live. Cele două vedete abia așteaptă să îi surprindă pe fani cu mici surprize.

„Abia aştept să despic firul în patru cu Teo”

„Eu şi Ilinca punem deja ţara la cale, ne pregătim, dezbatem cele mai interesante subiecte şi, cel mai plăcut, râdem mult împreună. Dacă vă doriţi să fiţi la curent cu informaţia proaspătă, din realitatea imediată, cu trendurile din online, dacă doriţi să aflaţi ce se întâmplă în culisele emisiunilor voastre preferate de la Kanal D şi Kanal D2, fiţi cu ochii pe noi, la «Follow us»”, a declarat Teo Trandafir, vorbind despre noul proiect.

La rândul său, Ilinca Vandici este nerăbdătoare să „despice firul în patru cu Teo” și să se implice în acest proiect. „Sunt nerăbdătoare şi fericită să mă aflu din nou în faţa telespectatorilor, de această dată la «Follow us!».

Bucuria dialogului va fi constanta acestei emisiuni, iar eu abia aştept să despic firul în patru cu Teo, colega mea de emisiune, un om minunat şi un profesionist desăvârşit al micului ecran! Vă aştept şi pe voi să ne fiţi alături! «Follow us!», la Kanal D2”, a spus și îndrăgita prezentatoare TV Ilinca Vandici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net