Cristina Cioran prezintă o nouă emisiune! „Îmi place mult ce fac”

#Exclusiv Click!

Cristina Cioran (46 de ani) a revenit din nou în lumina reflectoarelor. Blondina are o emisiune online care se numește „Cu KiKi în Bucătărie” unde le arată telespectatorilor ce rețete pot să gătească acasă.

„Este o emisiune de cooking care îmi este foarte dragă! În emisiune fac câte două retețe pe zi și este o muncă foarte mare în spate având în vedere că suntem trei oameni care lucrăm la ea. Eu care gătesc, Marius care filmează și Denisa care mă ajută să fie atentă la ce mai e de făcut să nu uit momente. Am mai prezentat emisiuni de bucătărie acum niște ani în urmă, însă acolo doar ajutam în bucătarie și învățam, nu găteam eu. Aveam o echipă întreagă.

Aici suntem trei muschetari cărora li se alătură și partenerii, sponsorii noștri care au încredere în noi si ne stau aproape cu ce avem nevoie. Îmi place mult ce fac și sunt pasionată de gătit din copilărie. Tot din copilărie am avut și accidente pe care le port cu mine și acum cum ar fi arsuri. De cele mai multe ori uit că sunt oalele fierbinți și pun mâna pe ele și mă ard la degete. De exemplu sunt atentă și cu cuțitele, în bucătărie, pentru că au mai fost situații când nu am fost atentă și mi-au mai crestat pielicica de pe degete”, a declarat Cristina Cioran pentru Click!

Planuri mărețe

Vedeta ne-a mai mărturisit ce a pățit prin bucătărie, dar și ce planuri de viitor are în acest domeniu:

„E normal când faci activități în bucătărie să mai ai și pățanii, dar nu mă feresc de ele. Pentru că știu că cei de acasă de regăsesc în ceea ce fac, nimeni nu e perfect și nu vreau să par ceea ce nu sunt . Plus că vreau ca pe viitor să-mi deschid un Bistro, asta intenționez, acum să vedem”.

Click! spune

Cristina Cioran a devenit mamă în iulie 2021, atunci când pe lume a venit micuța Ema, care a fost născută prematur la 27 de săptămâni. Acum fetița este mare și voinică, iar părinții ei îi fac toate poftele. Cei doi, Cristina și Alex, bărbatul cu care blondina are un copil, s-au separate cu scandal, însă de dragul micuței lor au rămas în relații bune.

image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net