Cristina Cioran, totul despre relația fiicei sale cu tatăl copilului: „Contează confortul ei, creșterea ei!”

Cristina Cioran (46 de ani) face toate eforturile necesare pentru ca relația dintre fiica sa Ema și bărbatul cu care a ales să facă un copil, Alex Dobrescu (39 de ani), să nu fie deloc afectată. În urma separării de afacerist, de la finalul anului trecut, fosta prezentatoare de televiziune și-a luat copilul și s-a mutat în chirie, însă acest lucru nu le afectează deloc comunicarea.

„Noi suntem ok acum, suntem prieteni (cu Alex – n.r). Relația dintre el și Ema este foarte intensă și este foarte bine așa pentru că așa mi-am dorit să fie. El își dorește să ne refacem familia...dar știi cum este în viață? Nu tot ce îți dorești se poate. Relația dintre Ema și tatăl său este foarte strânsă. Eu am o teorie!

Cred că o fetiță trebuie să își iubească și să își admire tatăl, să se simtă protejată și iubită de tatăl ei, respectată, alintată. De ce? Pentru că atunci când o să crească ea trebuie să aleagă un băiat care să fie cel puțin ca tatăl său. Să nu aleagă unul care să țipe la ea și să zică că așa a fost acasă.

Să o vezi cum are ochii când își împărtășesc dragostea, leșini, este minunat! Este o plăcere. Contează confortul ei, creșterea ei! A, nu am spus că nu contează viața mea, viața lui și așa mai departe, dar în contextul acesta până să se mai dezvoltă puțin pe mine doar asta mă interesează: să ne înțelegem bine, să nu avem conflicte, ea să crească bine, să aibă tot ce îi trebuie și cam atât”, a declarat Cristina Cioran în cadrul podcastului „Te ascult” cu Ilinca Vandici.

Click! spune

Alex Dobrescu și Cristina au devenit părinți în iulie 2021, atunci când pe lume a venit micuța Ema, care a fost născută prematur la 27 de săptămâni. Acum fetița este mare și voinică, iar părinții ei îi fac toate poftele. Cei doi s-au separate cu scandal, însă de dragul micuței lor, Alex și Cristina au rămas în relații bune. După separare, afaceristul s-a afișat cu mai multe domnițe tinere la braț, însă se pare că nicio idilă amoroasă pe care a încercat-o nu a fost cu succes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net