Cristina Cioran, totul despre relația fiicei sale cu tatăl copilului: „Contează confortul ei, creșterea ei!”

Cristina Cioran (46 de ani) face toate eforturile necesare pentru ca relația dintre fiica sa Ema și bărbatul cu care a ales să facă un copil, Alex Dobrescu (39 de ani), să nu fie deloc afectată. În urma separării de afacerist, de la finalul anului trecut, fosta prezentatoare de televiziune și-a luat copilul și s-a mutat în chirie, însă acest lucru nu le afectează deloc comunicarea.

„Noi suntem ok acum, suntem prieteni (cu Alex – n.r). Relația dintre el și Ema este foarte intensă și este foarte bine așa pentru că așa mi-am dorit să fie. El își dorește să ne refacem familia...dar știi cum este în viață? Nu tot ce îți dorești se poate. Relația dintre Ema și tatăl său este foarte strânsă. Eu am o teorie!

Cred că o fetiță trebuie să își iubească și să își admire tatăl, să se simtă protejată și iubită de tatăl ei, respectată, alintată. De ce? Pentru că atunci când o să crească ea trebuie să aleagă un băiat care să fie cel puțin ca tatăl său. Să nu aleagă unul care să țipe la ea și să zică că așa a fost acasă.

Să o vezi cum are ochii când își împărtășesc dragostea, leșini, este minunat! Este o plăcere. Contează confortul ei, creșterea ei! A, nu am spus că nu contează viața mea, viața lui și așa mai departe, dar în contextul acesta până să se mai dezvoltă puțin pe mine doar asta mă interesează: să ne înțelegem bine, să nu avem conflicte, ea să crească bine, să aibă tot ce îi trebuie și cam atât”, a declarat Cristina Cioran în cadrul podcastului „Te ascult” cu Ilinca Vandici.

Click! spune

Alex Dobrescu și Cristina au devenit părinți în iulie 2021, atunci când pe lume a venit micuța Ema, care a fost născută prematur la 27 de săptămâni. Acum fetița este mare și voinică, iar părinții ei îi fac toate poftele. Cei doi s-au separate cu scandal, însă de dragul micuței lor, Alex și Cristina au rămas în relații bune. După separare, afaceristul s-a afișat cu mai multe domnițe tinere la braț, însă se pare că nicio idilă amoroasă pe care a încercat-o nu a fost cu succes.

image
image
image
image
image
image
9 macaulay culkin singur acasa 5 jpg jpeg
banner Cristina Ciobănașu Vlad Gherman png
banner dorel vișan png
netflix 4011345 1280 jpg
Chefi la cutite sezonul 12  Foto Antena 1 jpg
Aris si Alexia Eram jpg
banner Beinur Nuredin jpg
cub alexia eram png