Cristina Cioran și-a dus fetița la grădiniță: „Am lăsat-o plângând! O să mă certe!”

#Exclusiv Click!

Cristina Cioran (46 de ani) și Alex Dobrescu (39 de ani) au fost împreună, astăzi dimineață, și au dus-o pe micuța Ema la grădiniță. Contactată de Click!, fosta prezentatoare de televiziune, ne-a dezvăluit că i s-a rupt inima în două când și-a lăsat fetița plângând cu doamna educatoare și colegii de grupă.

„Ema este deja la grădiniță, de la prima oră a dimineții, este în grupa mică. Am dus-o astăzi dimineață de la ora 08.00. Este prima ei zi. Am mari emoții pentru ea. Am îmbrăcat-o, pentru grădiniță foarte frumos, într-o rochiță care îi stătea foarte bine pe ea. Când am plecat, am lăsat-o plângând. O să mă certe când o să crească că am abandonat-o acolo, glumesc!”, a declarat Cristina Cioran, pentru Click!

Mămica optimistă

Vedeta ne-a mai mărturisit că atât ea, cât și tatăl său, simt că totul o să fie bine:

„Sper că i-a trecut plânsul rapid, pentru că acolo sunt și alți copii de vârsta ei. Plus că este normal să aibă o teamă până se obișnuiește. Nu am emoții că nu o să fie bine, pentru că are niște super doamne educatoare la grădiniță foarte bune. Este o grădiniță de stat unde eu am încredere. La deschidere am fost și eu și Alex. Nu am fost doar eu cu fata. Deci, pot să zic că amândoi am abandonat-o, nu doar eu”, a declarat Cristina Cioran, pentru Click!

Click! spune

Cristina Cioran (46 de ani) și Alex Dobrescu (39 de ani) au ales să meargă pe drumuri diferite, anul trecut, la finalul anului, mai exact în luna noiembrie. Neînțelegerile și tensiunile din ultima perioadă au reușit să le pună capac idilei lor amoroase. Însă, chiar și așa, chiar dacă au luat-o pe drumuri separate, Cristina și Alex țin legătura de dragul micuței lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net