Imaginile momentului! Măruță, pălmuit în direct, de o divă din showbiz: „Uite cum tremur, jur!”

Ultima actualizare:

Farsele pe care obișnuiește să le pună la cale au ajuns să-l coste destul de mult pe Cătălin Măruță. Prezentatorul de la Pro TV a trecut printr-o situație neașteptată, după ce a speriat de moarte o divă din showbiz.

Actrița l-a pălmuit pe Măruță / foto: Captură YouTube
Actrița l-a pălmuit pe Măruță / foto: Captură YouTube

Invitată în emisiune pentru a discuta pe tema vlogului ei culinar, soțul Andrei s-a gândit să o ia prin surprindere cu o sperietură puternică, însă cel surprins a avut să fie chiar el.

Cătălin Măruță,  luat la palme de Cristina Cioran

Glumele prezentatorului emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV, au adus-o pe invitata Cristina Cioran în culmea disperării. Aflată în platou pentru  a discuta despre noul său vlog culinar, pe care l-a lansat recent, a fost speriată de câteva ori. 

Măruță a făcut un gest necugetat atunci când a vrut să o sperie pe vedetă cu o serie de farse pe care i le pregătise. Complet luată prin surprindere, Cristina Cioran nu și-a controlat nervii și i-a dat acestuia o serie de palme, în direct, la Pro TV.

„Mă deranjează orice gândac, mai ales de bucătărie. Uite cum tremur, jur!”, a spus actrița în emisiunea lui Cătălin Măruță.

La rândul lui, prezentatorul i-a răspuns: „N-am vrut să-ți fac rău, am vrut să facem o glumiță. Mie, de exemplu, nu-mi plac șerpii'.

„Asta ce a fost, Cătălin?”

Glumele lui Măruță nu s-au oprit aici, așa că următoarea i-a pus capac. Un păianjen imens, de pluș, atârna deasupra capului Cristinei Cioran, moment în care nu s-a mai putut controla, și l-a luat la palme pe acesta. 

„Asta ce a fost, Cătăline? Să vină așa de sus. Ooo, Cătălin, o să-ți fac și eu odată o surpriză. Nu te anunț. Cum îl cheamă (pe păianjen, n.r) , are copii, a venit singur? Mai ai una, sunt sigură. M-ai făcut să transpir. Mai faci ceva? Te urmăresc”, a spus Cristina Cioran, speriată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net