Sezonul aniversărilor în rândul copiilor de vedete. Cătălin Măruță, Mihai Morar și Ilinca Vandici și-au serbat copiii

A fost weekend-ul petrecerilor! Familiile Măruță și Morar, dar și Ilinca Vandici, și-au serbat copiii. Cei mici au avut parte de petreceri pe cinste, iar distracția și voia bună au fost la ele acasă.

Eva Măruță a împlinit 8 ani

Eva Măruță, fiica celebrului Cătălin Măruță (45 de ani) și a Andrei (36 de ani), a împlinit 8 ani, pe 23 iulie, fiind răsfățata familiei. Ea a fost sărbătorită și cu câteva zile înainte de a pleca în vacanță cu familia, dar și în vacanță, așadar, a avut parte de cadouri la dublu.

„La mulți ani minunați, iubirea noastră! Astăzi este o zi specială pentru tine, deoarece împlinești 8 ani de când ai venit pe lume. Fiecare zi petrecută cu tine este o aventură minunată, iar privirea ta plină de curiozitate și zâmbetul tău dulce au adus mereu lumină în jurul nostru. Te iubim, Eva!”, a fost mesajul pe care Cătălin Măruță i l-a transmis Evei, fiicei sale, chiar duminică, pe 23 iulie, de ziua ei, atunci când a împlinit 8 ani. 

Familia Măruță a plecat în vacanță și sunt cu toții extrem de entuziasmați că vor petrece mai mult timp împreună. Iar înainte de a pleca spre destinația de vacanță, Eva a fost sărbătorită alături de câteva prietene de-ale ei, la un salon de beauty, acolo unde a fost răsfățată pe cinste.

Ce tort i-a făcut Ilinca Vandici băiețelului său

Cea mai mare bucurie din viața Ilincăi Vandici (37 de ani) este fiul ei, Zian, căruia i-a făcut în weekend ziua de naștere. 

Castel gonflabil, mascote, vată de zahăr, nenumărate jocuri, foc de artificii și un tort cu Titanic. Ilinca Vandici a fost mereu cu zâmbetul pe buze și s-a distrat cot la cot cu fiul ei și invitații de la ziua lui de naștere.

„La mulți ani, minunea vieții mele! Te iubesc până dincolo de univers!”, a fost mesajul pe care vedeta Kanal D i l-a transmis fiului său. 

Ilinca Vandici a traversat o perioadă nu tocmai fericită, după ce a anunțat divorțul de tatăl copilului său, Andrei Neacșu, după 6 ani de relație. Vedeta se concentrează acum pe creșterea fiului său și pe jobul pe care îl are, fiind extrem de dedicată.

Mihai Morar a serbat-o pe Roua

Mihai Morar (41 de ani) a avut parte și el de o super petrecere pentru micuța Roua, mezina familiei. La împlinirea celor 4 ani, Roua s-a bucurat de o petrecere frumoasă alături de familia ei și de Fetița Zurli. 

Bun venit în Roualand! De 4 ani oceanul încape într-o picătură și lumea toată într-o creatură. La mulți ani, Roua Morar! De 4 ani, Roua e pe drumul ei! Din 24 iulie 2019, ora 9.24, minunile există! Să ne trăiască!”, a transmis Mihai Morar cu ocazia aniversării fiicei sale, minunea din viața familiei Morar pe care o iubește nespus.

De asemenea, Mihai Morar este foarte mândru și de gemenele sale, Mara și Cezara, în vârstă de 14 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net