Și-au spus adio la notar! Ilinca Vandici a încheiat căsnicia cu Andrei Neacșu

Ultima actualizare:

Ilinca Vandici a rupt tăcerea și a anunțat că a divorțat oficial de Andrei Neacșu. Vedeta a confirmat că este o femeie liberă în acte de ceva timp și că divorțul e semnat și parafat! Între timp, fostul soț nu se mai ferește și a apărut în ipostaze tandre la mare cu noua femeie din viața lui!

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu sunt divorțați și în acte! Vedeta Kanal D a confirmat, în premieră, faptul că  divorțul de fostul soț s-a pornunțat oficial în urmă cu ceva vreme.

Declarațiile Ilincăi Vandici vin la puțin timp după ce în presă au apărut o serie de fotografii cu fostul ei soț la mare, în compania actualei lui iubite, o brunetă sexy.

Vandici, care a păstrat la început mister total asupra datei divorțului din acte de Andrei Neacșu, a venit acum cu lămuriri, din care reiese că și ea și fostul soț sunt liberi de contract de ceva timp, prin urmare pot apărea în compania altor persoane.

Ilinca Vandici: ”Am semnat actele de divorț acum ceva timp!”

Suntem divorțați oficial! Divorțul a avut loc acum ceva timp, într-un mod cât se poate de discret, așa cum este normal să se întâmple”, a declarat Ilinca Vandici, pentru WOWbiz.ro.

Din spusele vedetei Kanal D, divorțul a fost unul amiabil, mai ales că cei doi au împreună un băiețel, pe Zian, de care se ocupă pe rând. De altfel, se pare că Zian ar fi cunoscut-o și el pe noua iubită a tatălui său. Bărbatul a și postat, recent, poze pe contul lui de socializare cu micuțul în barcă alături de o femeie misterioasă.

Ilinca Vandici, înșelată de Ciprian Marica cu Bianca Drăgușanu Sursa: Click!
Ilinca Vandici, înșelată de Ciprian Marica cu Bianca Drăgușanu Sursa: Click!

Ghinionistă în dragoste? Și Marica înșelat-o!

Ilinca Vandici s-a căsătorit în 2016 cu Andrei Neacșu, după ce ieșise dintr-o relație cu fotbalistul Ciprian Marica, sfârșită cât se poate de prost. La acel moment, Ilinca a dezvăluit că fotbalistul o înșelase cu Bianca Drăgușanu.

Ilinca și-a găsit atunci alinarea în brațele lui Andrei Neacșu, care era, la acel moment, un fan înfocat al ei și o iubea din umbră, de ani buni. La puțin timp după căsătorie, cei doi au devenit părinții lui Zian (6 ani).

În luna mai anul acesta, însă, Ilinca Vandici a șocat pe toată lumea când a anunțat separarea de soțul ei la întoarcerea dintr-o vacanță. Cei doi au luat, la un moment dat, o pauză și au sperat că își vor reface căsnicia după aceasta, dar totul s-a dus de râpă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net