Ce mare s-a făcut băiatul Ilincăi Vandici! E cu tatăl lui în barcă... Dar cine e femeia de lângă ei?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ilinca Vandici (37 de ani) are cu ce se mândri! Băiețelul ei este deja un domnişorel în toată regula. Activitatea fizică îl ajută foarte mult în dezvoltarea armonioasă. Ambii părinți sunt pasionați de sport, aşa că şi puştiul are o disciplină foarte bine gândită din acest punct de vedere. Merge la cursuri de înot.

Recent, Andrei Neacșu (30 de ani), bărbatul cu care Ilinca Vandici este căsătorită, a publicat pe contul său de Instagram mai multe filmulețe în care se poate vedea că este alături de fiul său în barcă.

Din acele imagini se poate observa că puștiul în vârstă acum de 6 anișori se simțea în largul său. Ba, mai mult, este îmbrăcat adecvat pentru o călătorie cu barca: are peste tricou o vestă de salvare.

Ilinca Vandici este separată de soț

În prezent, Ilinca Vandici trăieşte separat de soțul ei, așa cum a mărturisit la începutul lunii mai. În timp ce ieri (22 iunie) Ilinca era la filmări la Kanal D2, pentru emisiunea „Bravoi, ai stil!”, Andrei Neacșu era cu barca pe lac împreună cu băiețelul lor, Zian. În aceleași imagini se poate observa că alături de ei a fost în călătorie și o domnișoară... Dar prezentatoarea tv nu a dorit să ofere informații sau explicații.

„Ilinca nu vrea să vorbească despre situația cu Andrei. Nu vrea să vorbească despre separarea de el. Ei doi nu au divorțat. Nu a spus asta niciodată. Nu își dorește să comenteze acest subiect, pentru că este intimitatea lor. Ilinca este bine acum”, au declarat surse apropiate din anturajul prezentatoarei de la Kanal D2.

Click! spune

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au cunoscut în 2016, iar câteva luni mai târziu s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase, la care au participat câteva sute de persoane.

n 2017 a venit pe lume și fiul lor, Zian, iar fericirea lor părea completă. În tot acest timp, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au fost un cuplu ce părea foarte unit...

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net