Probleme pentru Ilinca Vandici! Actuala iubită a soțului o sună și îi cere divorțul: „Ar fi amenințat-o că o face de râs”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Noi amănunte picante ies la iveală din mariajul dintre Ilinca Vandici (36 de ani) și Andrei Neacșu (30 de ani). Surse apropiate din anturajul celor doi ne-au declarat că ruptura amoroasă dintre ei s-ar fi produs, în urmă cu doi ani, când milionarul și-ar fi găsit de atunci o altă parteneră de viață, care acum o sună pe prezentatoarea de la Kanal D și îi zice să îi acorde divorțul acestuia.

Ilinca Vandici, umilită de actuala iubită a soțului?

În urmă cu câteva zile, după ce au apărut informații în spațiul public, cum că Ilinca Vandici ar avea probleme în mariaj și ar urma să divorțeze, șatena a postat un mesaj pe contul său de Facebook în care recunoștea toate aceste zvonuri. Gurile rele spun că Andrei Neacșu, milionarul cu care vedeta are un băiețel de șase ani, pe micuțul Zian, și-ar fi găsit fericirea deja în brațele altei domnițe care insistă foarte mult ca afaceristul să fie separat și în acte de prezentatoare, nu doar fizic.

Prietena nouă a lui Andrei ar fi sunat-o pe Ilinca și ar fi amenințat-o că o face de râs prin presă dacă nu îi acordă lui Andrei divorțul și trebuie să înțeleagă că el a lăsat-o de ceva vreme. Am înțeles că sunt vreo doi ani de când este împreună cu ea, de când tot se tatonează. Acea fată cică a amenințat-o, a înjurat-o și a făcut-o în toate felurile pe Ilinca.

Cei din jurul ei, toți știau că Ilinca, de vreun an de zile, stă despărțită de soțul ei, adică fac doar așa activități de ochii lumii împreună, dar ei de aproape un an de zile nu mai au treabă de nicio culoare”, ne-au spus surse apropiate din anturajul celor noi.

Despărțire tacită

Ilinca Vandici a încercat pe cât posibil să își ascundă problemele din mariajul său cât a putut. Însă, în ultimele luni, prezentatoarea de televiziune apărea din ce în ce mai dea singură, lucru care a întărit și mai mult speculațiile cum că s-ar fi separat de tatăl copilului său.

Au încercat să își salveze mariajul la finalul anului trecut, printr-o vacanță în Mexic, însă fără prea multe rezultate, pentru că acum Andrei locuiește, se pare cu actuala sa iubită într-un apartament luxos din zona de nord a Capitalei, iar Ilinca Vandici a rămas cu micuțul Zian să locuiască în vila impunătoare din Tunari.

Click! spune

Ilinca Vandici a recunoscut, în urmă cu câteva zile, că are probleme în mariajul cu Andrei Neacșu.

Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie”, este o parte din mesajul Ilincă postat pe pagina sa de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net