Primele declarații ale Ilincăi Vandici după divorțul de Andrei Neacșu. Ce spune vedeta la o lună de la despărțire

Ultima actualizare:

Gazda emisiunii „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D2, trece prin momente nu foarte plăcute, la o lună după despărțirea de soțul ei, Andrei Neacșu. Ilinca Vandici a postat un mesaj pe rețelele de socializare și a acordat un interviu în care a vorbit despre cum arată viața sa după divorțul de tatăl fiului său.

Ilinca Vandici își crește singură copilul
Ilinca Vandici își crește singură copilul

La o lună după ce s-a despărțit de Andrei Neacșu, Ilinca Vandici, a publicat un mesaj neașteptat pe Instagram, acordând și un interviu despre noua ei viață pentru revista „Femeia”. Vedeta și soțul ei au ales să divorțeze și să meargă pe drumuri separate, chiar dacă au un copil împreună. Frumoasă prezentatoare TV a fost cea care a confirmat separarea, printr-un anunț pe conturile de socializare. Iar acum, a publicat un mesaj interesant, mai exact, un citat de Masaru Emoto.

„Dacă te simți pierdut, dezamăgit, confuz, slăbit, întoarce-te la tine, la cine ești tu, acum și aici, și când vei ajunge aici, te vei descoperi pe tine, ca pe o floare de lotus în plină înflorire, frumoasă și puternică, chiar dacă este într-un iaz noroios. Concluzia: trăiește în prezent și nu uită cât de frumos e sufletul tău!”, a fost mesajul postat pe Instagram de Ilinca.

În același timp, ea a mai declarat „întotdeauna să mă iubesc, să mă prețuiesc, să mă prioritizez și niciodată să nu renunț la mine pentru că dacă eu sunt bine, pot realiza atâtea lucruri frumoase. Îmi pot crește copilul în armonie, mă pot bucură de toate minunile pe care Dumnezeu mi le oferă în fiecare zi”, a spus, Ilinca Vandici, pentru Femeia.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu și-au spus „adio”
Ilinca Vandici și Andrei Neacșu și-au spus „adio”

Ți-ai descoperit calități pe care nu le-ai bănuit?

Bineînțeles! Și descopăr în fiecare zi câte ceva... Fiecare zi e diferită, se întâmplă tot felul de situații la care trebuie să mă adaptez și mai mult, să încerc în permanență să fac mâine mai bine decât azi. Cred că răbdarea, toleranța, atenția la fiecare detaliu s-au îmbunătățit considerabil, de când sunt mamă și, ce e mai frumos, trăiesc în fiecare zi sentimentul de recunoștință și de iubire necondiționat.

Cine te ajută la creșterea copilului?

Bunicii au fost acolo întotdeauna și am apelat și la o bonă pentru situațiile în care nu există altă variantă.

Ai avut momente în care nu te-ai regăsit ca femeie?

Nu aș putea spune că nu m-am regăsit. Au fost anumite etape, e adevărat, de-a lungul vieții, în care mi-am accesat mult latura masculină, nu pentru că aș fi vrut, ci pentru că nu am avut altă variantă. Am învățat însă, pe parcurs, despre asta și acum îmbrățișez energia feminină sub toate formele ei, iar cel mai important este că în accesez în mod conștient fiecare dintre cele două tipuri de energie care ne definesc, în funcție de situație. Iar echilibrul e esențial în viața mea.

Dacă ai putea schimba ceva în modul în care s-au succedat evenimentele din viața ta, ce ai schimba?

Nu știu dacă aș schimba ceva... Dacă ar fi fost bine să facem asta, cu siguranță Dumnezeu ne-ar fi înzestrat cu această putere. Pentru a face asta e necesar să mă întorc în trecut. Trăiesc clipa prezentă, iar dacă pot schimba ceva, o fac în prezent pentru viitor. Am făcut pace cu tot trecutul meu, dacă mai există anumite situații care să se repete și să mă influențeze în vreun fel, le văd, lucrez cu ele și îmbunătățesc.

Ilinca Vandici sexy
Ilinca Vandici sexy

Ai regrete sau convingerea că unele lucruri se puteau aborda altfel?

Întotdeauna, privind în urmă cu experiența și maturitatea la care ai ajuns în prezent, îți dai seama că puteai, poate, aborda altfel lucrurile, în aproape orice situație. Cred cu tărie că tot ce ne e dat are un scop. Cred că sunt multe lecții de înțeles și de învățat. Dacă nu treceam prin tot felul de situații, cum am mai evolua? Regretele vin din energia trecutului neacceptat, nevindecat, iar eu rezonez cu asta.

La ce nu renunți niciodată?

La mine! Chiar dacă asta s-a întâmplat în trecut, pentru că am urmat anumite tipare moștenite și pentru că nu știam altfel, din nou, viața mi-a dat această lecție: că trebuie întotdeauna să mă iubesc, să mă prețuiesc, să mă prioritizez și niciodată să nu renunț la mine pentru că, dacă eu sunt bine, pot realiza atâtea lucruri frumoase. Îmi pot crește copilul în armonie, mă pot bucură de toate minunile pe care Dumnezeu mi le oferă în fiecare zi.

Crezi în egalitate sau echitate în relația femeie-bărbat?

Fiecare om ar trebui să se desfășoare liber în propria energie fără a exista niciun fel de competiție.

Când ești în impas, ce îți dă vigoare și te face să mergi mai departe?

Tocmai gândul că fiecare zi de la Dumnezeu e o binecuvântare! Că am atâtea motive pentru a fi fericită și recunoscătoare încât celelalte ar trebui să nu fie esențiale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net