Cine o ajută pe Cristina Cioran de când s-a despărțit de tatăl copilului: „O voi lăsa câteva zile...”

#Exclusiv Click!

Cristina Cioran (45 de ani) are pe cine se baza în momentele dificile de zi cu zi, și anume pe femeia care i-a dat viață! De când s-a despărțit de Alex Dobrescu (38 de ani), bărbatul cu care are o fetiță, mama sa este mereu alături de ea și o ajută de fiecare dată când are nevoie.

Crisitina Cioran a surprins pe toată lumea, la finalul anului trecut, când a anunțat că s-a despărțit oficial de bărbatul cu care are un copil perfect sănătos și cu care anunța, pe rețelele de socializare, că o să se căsătorească!

Astfel, după separare fosta prezentatoare de televiziune și-a luat fetița și s-a mutat în chirie, într-o zonă central din Capitală, iar atunci când trebuie să plece de acasă, la lucru, de multe ori, apelează la ajutorul mamei sale din Contanța, care îi este alături necondiționat în orice moment.

„Mama mă ajută foarte mult, chiar o voi lasă câteva zile la mama pe Ema, în perioada următoare, ca să pot să fac filmările pentru cooking show. Cu Alex, fostul meu iubit, bărbatul cu care am un copil sunt în relații foarte bune și este foarte implicat. Am observat că Ema, fiica noastră, este foarte fericită când se vede cu el”, a declarat Cristina Cioran pentru Click!

Cristina Cioran, proiect după proiect

Blondina ne-a mai mărturisit că vara aceasta cel mai probabil exclude varianta unui posibil concediu, deoarece are foarte multe proiecte în desfășurare, la care își dorește să participe.

„Acum vreau să revin în activitate, deci concediu…nu cred că o să am. Momentan sunt implicată în câteva proiecte vara asta, sigur mai vin și pe parcurs.

Voi lansa și un canal de Youtube cât de curând, un canal de cooking, rețete simple, gătite de mine, cu pricepere dar și stângăcie, deoarece nu sunt un profesionist în domeniu, dar îmi place mult să gătesc și îmi găsesc relaxarea în a-i face pe ceilalți fericiți. În rest, sunt foarte bine, mereu este loc de mai bine asta știm cu toții”, a conchis pentru Click!, Cristina Cioran.

Click! spune

Alex Dobrescu și Cristina au devenit părinți în iulie 2021, atunci când pe lume a venit micuța Ema, care a fost născută prematur la 27 de săptămâni. Acum fetița este mare și voinică, iar părinții ei îi fac toate poftele. Cei doi s-au separate cu scandal, însă de dragul micuței lor, Alex și Cristina au rămas în relații bune.

După separare, afaceristul s-a afișat cu mai multe domnițe tinere la braț, însă se pare că nicio idilă amoroasă pe care a încercat-o nu a fost cu succes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net