Cristina Cioran se căsătorește cu tatăl copilului ei? Afaceristul vrea să o recucerească de 8 Martie

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alex Dobrescu (38 de ani), bărbatul cu care Cristina Cioran (45 de ani), s-a iubit timp de doi ani și patru luni, crede și simte că o împăcare și poate chiar o căsătorie este încă posibilă între el și femeia care i-a dăruit o fetiță. Contactat de Click!, afaceristul ne-a mărturisit că încă o iubește pe fosta prezentatoare de televiziune.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au reușit să ne surprindă pe toți, la finalul anului trecut, după ce au anunțat că se despart după doi ani și patru luni de iubire. Cei doi păreau că se înțeleg de minune, mai ales că afaceristul o și ceruse de soție, însă se pare că lucrurile nu erau tocmai roz între cei doi.

Chiar dacă au ales să meagă pe drumuri separare Cristina și Alex au rămas în relații de prietenie de dragul fetiței lor, Ema. Contactat de Click!, Alex Dobrescu ne-a dezvăluit că speră ca relația dintre el și fosta lui parteneră de viață să ajungă pe un făgaș normal, din nou, și să evolueze în bine, așa cum era în perioada lor bună.

S-au certat chiar înainte de căsătorie

„O să îi pregătesc de 8 martie un cadou frumos! Acum analizez ce și cum, vă anunț eu. Momentan nu știu ce anume o să îi dăruiesc. Eu zic că sunt șanse mari de împăcare între mine și Cristina... și să ne căsătorim. Poate nu vara asta, poate vara viitoare o să se întâmple totul, o să vedem! Eu am iubit-o și o iubesc pe Cristina în continuare. Acum sper să treacă peste toate greșelile mele și să fie bine. Momentan trăim ca frații, dar încetul cu încetul eu zic că o să se schimbe lucrurile între noi doi”, a spus Alex Dobrescu pentru Click!

Cristina Cioran: „El vrea multe”

După separarea de tatăl copilului său, fosta prezentatoare de televiziune a ales să se mute cu chirie împreună cu fetița lor, Ema pentru a duce un trai liniștit, așa cum își dorește. Însă, chiar dacă s-au separat, blondina se pare că nu îi poartă deloc pică fostului partener de viață cu care s-a iubit mai bine de doi ani și cu care are un copilaș împreună. Întrebată de jurnaliștii Click! cum comentează faptul că Alex Dobrescu încă mai speră să se căsătorească cu ea, Cristina a fost destul de rezervată în declarații, însă nu a ezitat să se amuze pe moment de planurile fostului logodnic.

„El vrea multe. Căsătoria nu este un subiect pe care eu vreau sa îl discut în presă. Abia aștept surpriza lui de 8 martie de la el. Sper sa fie o surpriză plăcută!”, a spus Cristina Cioran pentru Click!

Click! spune

Cristina Cioran a devenit mamă, pentru prima dată, pe 1 septembrie 2021. Actrița a născut-o prematur de micuța Ema, la doar șapte luni. Astfel, că bebelușa a fost externată din spital după o lună și jumătate, timp în care medicii au ales să o țină la incubator.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter