Cristina Cioran încearcă să se vindece după despărțirea de tatăl copilului. La ce „terapie” apelează vedeta

Există viață și după despărțire! Asta ne demonstrează Cristina Cioran (45 de ani), după ce la finalul anului trecut a ales să se separe de Alex Dobrescu (36 de ani). Recent, paparazzii Click! au surprins-o pe vedetă într-un centru comercial, pesemne că agitația și cumpărăturile care îi ocupă timpul o fac să se mai detașeze de problemele din viața personală. 

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au iubit cu patimă mai bine de doi ani, însă din cauza unor tensiuni care au apărut între ei, au ajuns să își spună adio chiar dacă au împreună și o fetiță pe nume Ema. Se pare că această separare o determină pe vedetă să fie și mai motivată în rezolvarea tuturor problemelor de zi cu zi chiar dacă acum este o mamă singură, dar și să-și ocupe timpul cu tot felul de activități.

Cristina Cioran a fost fotografiată recent de colegii noștri în timp ce intra într-un centru comercial din zona Pantelimon, unde a mers la sediul unei bănci pentru a scoate cel mai probabil o sumă de bani.

Din imagini se poate observa că vedeta pare destul de abătută și îngândurată...semn că ceva nu este așa cum și-ar dori ea. Sau, cel mai probabil, activitățile o mai copleșesc, uneori, mai ales atunci când trebuie să se concentreze pe ele 100%. Contactată de Click!, vedeta ne-a mărturisit că trece printr-o perioadă extrem de liniștită.

Citește și - Cristina Cioran, în lacrimi, în mijlocul străzii! Scandal monstru cu fostul iubit. Alex Dobrescu a vrut să cheme poliția

„Sunt bine. În acele imagini pe care colegii tăi le-au surprins alergam să îmi rezolv unele treburi. Nu eram supărată sau deprimată de nimic, eram doar serioasă pentru că așa merg eu pe stradă, nu pot să merg altfel. Eram poate foarte abătută că aveam foarte mulți bani după ce am ieșit din bancă. Glumesc! Știu că atunci eram pe la cumpărături voiam să iau lucruri care îmi mai trebuiau mie, ca fiecărui om. 

Cu Alex (n.r – fostul iubit) sunt în relații foarte ok. Nu comentez dorința lui de a se reîmpăca cu mine. Suntem bine așa cum suntem. Chiar dacă m-am separat de tatăl copilului, nu pot să spun că am avut un an de coșmar. Când zici coșmar mă gândesc că ți-ai tăiat o mână, un picior, ceea ce la mine nu este așa. Sunt perfect sănătoasă”, ne-a spus, în exclusivitate, Cristina Cioran. 

Cristina Cioran, sport pe stradă

Pentru că a avut o zi plină de activitate, Cristina Cioran a ales să poarte o ținută lejeră, dar în același timp foarte călduroasă care să îi ofere un confort aparte. Cristina era îmbrăcată într-o geacă de fâș, lungă, de culoare neagră, o pereche de blugi de culoare deschisă și o pereche de încălțări călduroase. Pentru că s-a considerat mereu o femeie comodă, Cristina Cioran a ales să-și prindă părul într-o coadă. 

Click! spune

După separarea scandaloasă de tatăl copilului, Cristina Cioran s-a mutat în chirie alături de fetița lor, Ema, pe care o adoră. Chiar dacă au ales să pună punct relației lor amoroase, afaceristul se interesează de creșterea și evoluția micuței lor. După ce au ales să se despartă, Alex Dobrescu a fost văzut în preajma mai multor domnișoare drăguțe și disponibile pentru a începe o nouă relație de iubire cu el.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net