Iubitul Cristinei Cioran rupe tăcerea. Reacție neașteptată după declarațiile dure ale vedetei

Ultima actualizare:

Cristina Cioran (45 de ani) și Alex Dobrescu (38 de ani) au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de doi ani, însă iată că relația lor amoroasă s-a terminat cum se poate mai urât.

Cristina Cioran, ceartă aprigă cu tatăl fiicei sale
Cristina Cioran, ceartă aprigă cu tatăl fiicei sale

În urmă cu câteva zile, Alex Dobrescu ne declara sus și tare că urmează ca lunile astea să își unească destinul, în fața lui Dumnezeu, alături de Cristina Cioran. Ulterior, actrița a postat un mesaj pe contul său de Instagram în care dezvăluia anumite probleme și amănunte picante din relația ei cu fostul iubit. De altfel, pe care l-a acuzat de șantaj și minciună.

„Când un bărbat nu acceptă o despărțire... Iată ce face! Șantaj... Amenințări ... Minciuni. Îmi dau seama cât e de amuzant pentru toată lumea... și pentru mine. Așa bărbat? Dar toate trec... mai e puțin.”, a scris Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

Iubitul Cristinei Cioran: „Eu vreau să mă căsătoresc cu ea!”

Contactat de Click! după cele petrecute, Alex Dobrescu ne-a răspuns extrem de degajat la întrebări.

„Mă simt perfect acum, chiar sunt bine. Cristina nu a avut discuții cu mine? A avut doar cu ea singură, nu v-ați uitat la acele mesaje pe care le-am postat? A fost doar un monolog cu ea însăși. Eu vreau și acum să mă căsătoresc cu ea, dar nu ai văzut cum îmi vorbește? Mă comport așa pentru că am un caracter oscilant?”, a declarat Alex Dobrescu pentru Click!

Cristina Cioran: “Noi ne-am despărțit!”

Trebuie spus că în urma acelor informații care au apărut luni în spațiul public, Cristina Cioran a fost destul de rezervată în declarații, însă destul de categorică.

„Nu am nimic de spus. Noi ne-am despărțit, normal! Ce să vă fac dacă va luați după ce spune el? Care vorbe atârnă mai mult ale mele sau ale lui?", a precizat Cristina Cioran pentru Click!. 

Vezi si: Cristina Cioran, primele declarații, după scandal monstru cu Alex Dobrescu! Actrița l-a acuzat de șantaj

Click! spune

Alex Dobrescu, bărbatul cu care Cristina Cioran a trăit o frumoasă poveste de iubire, timp de doi ani, și cu care o are pe micuța Ema, ne spunea, zilele trecute, că totul este roz între ei.

„Eu și Cristina suntem bine, o să ne căsătorim în viitorul apropiat. Poate în decembrie ne căsătorim sau dacă nu poate, la anul, în martie – aprilie. Suntem mai bine ca niciodată. Afacerile ne merg așa cum ne-am dorit și asta este perfect.

Noi doi nu ne-am certat. Am luam o pauză doar fizică, uneori dormim seara împreună alteori nu. Nu este o condiție să dormi împreună cu partenerul seară de seară. Asta este un lucru învechit! Noi suntem moderni, avem o relație modernă. Vorbim aproape tot  timpul pe video…știm unul de altul.

Toată lumea mă terorizează cu această întrebare <de ce? de ce s-au întâmplat aceste lucruri?>. Noi suntem bine așa cum suntem! Bineînțeles că îmi mai doresc și copii cu Cristina. Orice copil o să vină în viața noastră o să fie o binecuvântare. Este ceva grandios să îți mărești familia. Eu așa cred!”, ne-a declarat, zilele trecute, Alex Dobrescu, mărturii demontate de Cristina Cioran.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net