Cristina Cioran, prima apariție cu fetița ei, la un eveniment monden. Sunt absolut superbe!

Ultima actualizare:

Are 45 de ani și a afișat o siluetă de invidiat miercuri, pe 14 septembrie, la evenimentul prilejuit de lansarea numărului de toamnă al revistei Andreei Esca, AList Magazine! Cristina Cioran este într-o formă de zile mari, arată foarte bine și se bucură din plin de rolul de mămică. A fost primul eveniment la care s-a afișat cu fiica ei, în vârstă de un an și două luni.

cub cristina cioran png

„Ema nu a mai fost la evenimente, suntem foarte fericite. Chiar dacă e destul de multă lume aici, ne descurcăm bine! E un copil prietenos și este foarte curioasă", a povestit Cristina Cioran, în exclusivitate pentru Click! Este sesizabil faptul că actrița și vedeta TV a slăbit în urma dietei pe care a ținut-o și care i-a fost recomandată de medicul Dana Miricioiu.

„Nu am apucat încă să-mi aranjez rochia foarte bine, da, am slăbit în jur de 10-12 kilograme, dar ultimele două mai scad, se mai pun la loc și tot așa!", ne-a mai spus Cristina Cioran. Actrița a îmbrăcat o rochie de culoare verde, mulată, menită să îi scoată în evidență silueta.

Citește și: De ce nu vrea Cristina Cioran să se căsătorească 

Cristinei Cioran îi place de minune viața de mămică și o combină cum poate mai bine cu proiectele profesionale pe care le are și sunt în plină desfășurare. Ea își menține silueta nu doar având o dietă personalizată, ci și practicând, în măsura în care timpul îi permite, înotul. 

Cristina Cioran nu vrea să audă de căsătorie 

Alex Dobrescu, partenerul de viață al Cristinei și-ar dori nespus să o vadă purtând rochia de mireasă, încă actrița nici nu vrea să audă de căsătorie. Oricum, din punctul ei de vedere, ea și Alex se comportă precum un cuplu căsătorit, așadar nu vede sensul unori hârtii. Dragostea nu are nevoie de acte pentru a-și demonstra intensitatea! 

Vezi și: Cum a reușit Cristina Cioran să slăbească opt kilograme în zece zile 

El vrea, el își dorește..Bietul mă cere de fiecare dată când are ocazia. Eu nu… de multe ori m-a cerut, peste 15. Nu văd sensul. Nu mă interesează. Nu mi-e frică. Dar nu mă interesează. Eu i-am zis „Da”, nu îți imagina că i-am zis „Nu”. Dar da, fără să mergem mai departe.

Suntem ca și căsătoriți, suntem atât de legați în momentul ăsta. Ne trăim viața așa cum e, cât e bine, bine, dacă nu mai e bine încercăm să reparăm o dată, de două, maxim de trei ori.”. declara actrița. 

Sursă foto: Dana Popa 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!           

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
image
actualitate.net
image
actualitate.net