Minunea din viața Cristinei Cioran a împlinit un an! Ema a venit pe lume prematur și le-a dat tuturor peste nas

Acum un an, Cristina Cioran trecea prin cea mai grea perioadă din viața ei. Ema, fiica sa, venea pe lume prematur, iar vedeta era cuprinsă de un val de îngrijorare, căci medicii erau rezervați în privința bebelușului. Iată că Ema s-a transformat într-o minune și a demonstrat că este o luptătoare, de la o vârstă foarte fragedă.

Două luni, atât a petrecut Ema în spital acum un an, când venea pe lume. Situația pandemică a îngreunat accesul părinților la spital, însă Cristina Cioran și partenerul ei, Alex, au făcut tot posibilul să petreacă timp cu fiica lor, chiar dacă asta a implicat mari sacrificii. Le-a cerut tuturor internauților să se roage peste fiica ei și iată că au făcut-o, căci Ema a împlinit un an astăzi.

Mai multe despre prezentatoare și iubitul ei: De ce nu vrea Cristina Cioran să audă de nuntă: «El își dorește, eu nu»

A fost nevoie de un an ca fosta prezentatoare TV să treacă, invers citatului, de la agonie la extaz. Cristina Cioran este o mamă fericită și împlinită, mândră de fata ei și de progresul pe care Ema, un copil născut prematur, l-a făcut în doar un an.

Cristina Cioran a sărbătorit-o pe fiica Ema, la nici două luni de la botez

„Acum un an se năștea Ema, puțin prea devreme, dar deloc întâmplător! La mulți ani, iubita mea fetiță minunată! Îți mulțumesc pentru faptul că ai rabdare cu mine”, a scris vedeta, pe contul de Instagram, acolo unde a atașat și o fotografie cu minunea ei.

Detalii neștiute despre venirea pe lume a Emei: Cristina Cioran, marcată de nașterea prematură: «Nu am știut dacă va trăi copilul»

cristina cioran fiica ema jpg

Alex și Cristina Cioran au botezat-o pe Ema pe data de 28 mai, la 10 luni de la naștere. Motivul pentru care au amânat botezul, care în tradiția populară se săvârșește la 3-4 luni, are legătură cu dorința părinților de a organiza o petrecere exterioară, lucru care s-a și întâmplat! După creștinarea micuței care a avut trei perechi de nași, Cristina și Alexandru Dobrescu s-au distrat până târziu în noapte alături de invitații lor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net