Cristina Cioran, marcată de nașterea prematură: «Nu am știut dacă va trăi copilul»

Ultima actualizare:

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Cristina Cioran a fost întrebată care a fost cel mai greu moment din viața sa. Fără să stea o clipă pe gânduri, actrița a vorbit despre nașterea prematură a fetiței sale, care a reprezentat o perioadă plină de incertitudine, stres, emoții puternice, dar și speranță pentru mămica Cristina, care nu știa dacă bebelușul ei va supraviețui.

Cristina Cioran, despre cel mai greu moment al vieții sale Foto: Arhivă
Cristina Cioran, despre cel mai greu moment al vieții sale Foto: Arhivă

Cristina Cioran și-a amintit, în platoul emisiunii „Teo Show”, de cel mai greu moment din viața sa, pe care din fericire a reușit să îl depășească cu bine. Actrița a născut prematur o fetiță, în luna iulie a anului trecut, iar emoțiile prin care a trecut atunci proaspăta mămică sunt greu de închipuit.

Cristina Cioran nu știa dacă fetița ei va supraviețui

Cristina Cioran a dezvăluit că fiecare zi din acea perioadă i-a fost marcată de incertitudine, neștiind dacă micuța ei va supraviețui. După ce a venit pe lume, Ema, care era extrem de mică și fragilă, a ajuns la incubator.

Atunci când am născut prematur a fost cel mai greu moment, pentru că nu am știut dacă va trăi copilul...Spuneam încontinuu pe masa de naștere că nu e momentul să nasc și mi se spunea că nu mai putem da înapoi. Sentimentele care s-au derulat în momentele alea, care au fost doar câteva minute, dar au părut ca secole, au fost, într-adevăr, cele mai grele.

Ulterior, după ce am aflat că e în regulă fetița, dar intră în incubator, iar au trecut niște momente foarte grele, de zile întregi când nu știam dacă va depăși acele momente grele.”, a declarat actrița.

Cristina Cioran, în vârstă de 44 de ani, a adus-o pe lume pe fetița ei cu două luni mai devreme, aceasta fiind însărcinată atunci în 29 de săptămâni. Prezentatoarea TV nu știa nici dacă bebelușul ei va fi bine după naștere, având în vedere situația dată.

Citește și: Cristina Cioran, probleme mari cu fetița! Boala pe care a făcut-o după COVID

Cum au fost primele luni pentru Cristina Cioran, după ce și-a adus fetița acasă

Din fericire, micuța Ema a fost bine, însă Cristina a dezvăluit acum că nu s-a putut bucura așa cum și-ar fi dorit de fiica ei, deoarece aceasta era extrem de fragilă în acea perioadă și chiar și cel mai banal virus îi putea fi fatal. Astfel, actrița nici măcar nu avea voie să o pupe.

Sentimentul ăsta că am devenit mamă a venit ulterior, pentru că teama mea era cu privire la supraviețuirea bebelușului. (..) Este minunat, mi-am dorit copil foarte mulți ani. A venit extrem de neașteptat..

În primele luni nici nu aveam voie să o pup pentru că fiind extrem de fragilă și mititică, noi adulții puteam să îi dăm oricând un virus, care pentru un copil născut la termen nu e mare lucru, dar pentru un copil prematur poate fi ceva foarte periculos. Și era ca un bibelou.”, a adăugat ea.

Greul a trecut însă, deși micuța a fost infectată și cu COVID la scurt timp. În prezent însă, Cristina Cioran și partenerul ei, Alexandru Dobrescu, sunt părinții unei fetițe sănătoase și voioase, care le umple casa de bucurie. Cei doi nu sunt căsătoriți, însă actrița dezvăluia de curând că nu ține neapărat să aibă un act care să le ateste povestea de iubire.

Citește și: Cristina Cioran, mărturii despre nunta cu iubitul tinerel: "A apărut un DA dintr-o tăcere"

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net