Cristina Cioran, probleme mari cu fetița! Boala pe care a făcut-o după COVID

Ultima actualizare:

Sărbători pe patul de spital pentru Cristina Cioran și fetița ei, Ema! Cele două au ajuns la spital la Medgidia, infectate cu Covid 19, chiar în ziua de Crăciun! Nici nu au ieșit bine din izolare că micuța i-a dat alte emoții: a căpătat în urma Covidului o bronșiolită.

Cristina Cioran și fiica ei, Ema, au ajuns la spital cu Covid de Crăciun Sursa: Instagram
Cristina Cioran și fiica ei, Ema, au ajuns la spital cu Covid de Crăciun Sursa: Instagram

Cristina Cioran a povestit, cu lux de amănunte, prin ce coșmar a trecut de Sărbători împreună cu micuța Ema, la Cătălin Măruță în emisiune. Cristina și fiica ei, Ema, de doar șase luni, au ajuns la spital infectate cu Covid, chiar de Crăciun.

Ce an am avut! Nici nu pot să spun bine că s-a dus!Pentru mine a fost totuși un an extraordinar. Dar nu există să fie totul perfect. Efectiv am crezut la început că nu e mare lucru. Până am pus-o pe Ema în scaunul de la mașină, am stat cu portierea deschisă și ea doar tușea ușor. Am ajuns la mama la Constanța, la fel tușea puțin.

A doua zi de Crăciun era un pic fornăită. După-amiază însă a început să respire greu. Am zis:< gata, mamă mă duc la spital!> Să știți că la o vârstă așa de mică, lam orice semn cât de mic mergi imediat la spital. S-a schimbat starea copilului de la o oră la alta. Acest Covid ne-a lovit fix de Crăciun”, a declarat actrița, la Pro TV.

„Revelionul l-am făcut în izolare!”

Cristina și fiica ei, Ema, au mers din spital în spital, până au ajuns la București, la Grigore Alexandrescu.

La spital la Constanța i s-a făcut testul fetiței, era pozitiv. Am fost izolate într-o cămăruță, nu mă interesa decât să respire copilul bine. Am stat trei ore în cămăruță, la izolare. Eu am vrut să plec la București, dar medicul care a consultat-o mi-a zis că nu e de plecat.

Cu stupoare am aflat că spitalul Covid din Constanța nu mai există. Spital Covid era doar la Medgidia. Acolo odată ajunse eram singurele paciente de pe etaj, era și Crăciunul. Eu seara la Medgidia eram negativă, culmea. A doua zi, am ieșit pozitivă. La Medgidia am stat două zile. Am cerut transfer la București, la Grigore Alexandrescu. Pe 29 ne-au externat!”, a mai povestit actrița.

Cristina și fica ei au făcut Revelionul în izolare. Odată ieșite însă, la doar două zile, actrița a mai luat un șoc.

Revelionul l-am făcut în izolare, doar noi două. Tatăl ieșise negativ la teste. Am ieșit din izolare pe 7 ianuarie și pe 8 ianuarie copilul nu putea respire! Iar m-am dus la spital. Pac fă iar bagajul de internare...avea o bronșiolită, s-ar părea. Dn fericire, acum e bine! Ema va face peste o săptămână șase luni.E zdrahoaică. Recuperează!”, a adăugat actrița.

Cristina Cioran s-a vaccinat anti Covid în luna august, la scurt timp după ce a născut prematur, însă aceasta n-a ferit-o de infectarea cu varianta Delta, atât de contagioasă.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net