Cristina Cioran și fiica ei, externate după un Crăciun de coșmar. «A fost greu»

Ultima actualizare:

Din păcate, Cristina Cioran și-a petrecut primul Crăciun cu fiica ei în spital, după ce amândouă au fost infectate cu noul coronavirus. Miercuri, cele două au ajuns acasă, iar Cristina și-a anunțat fanii că ce a fost mai greu a trecut.

Cristina Cioran  avut un Crăciun de coșmar, după ce ea și micuța Ema s-au îmbolnăvit de Covid
Cristina Cioran avut un Crăciun de coșmar, după ce ea și micuța Ema s-au îmbolnăvit de Covid

Cristina Cioran le-a mulțumit medicilor de la Medgidia, care au reușit să-i stabilizeze fiica în prima zi de Crăciun. Vedeta și fiica ei au fost confirmate cu Covid-19 după ce un episod febril al Emei a convins-o pe Cristina să ceară ajutorul medicilor.

”Eram la mama, la Constanța. Totul fusese așa frumos. Pe la prânz, fetița a început să respire greu. Am urcat-o în mașină și am dus-o o la spital. Suntem internate la Medgidia, stăm singure în salon”, a explicat Cristina pentru Impact.ro. Vedeta a fost convinsă, inițial, că va petrece și Revelionul în spital.

Din fericire, starea de sănătate a micuței Ema s-a îmbunătățit simțitor, în ciuda diagnosticului inițial îngrijorător, de insuficiență respiratorie, iar cele două s-au întors acasă miercuri seară.

”A fost o mare spaimă! A fost greu, dar a trecut”, și-a anunțat Cristina fanii de pe Instagram. Vedeta a adăugat că cea mai importantă lecție pe care a învățat-o după această experiență de coșmar a fost că trebuie să ceară ajutorul medicilor la primele semne că bebelușul nu se simte bine.

Cristina Cioran, în spital cu Ema cu Covid-19

Cristina s-a vaccinat anti Covid în august, la scurt timp după ce a născut prematur, însă aceasta n-a ferit-o de infectarea cu varianta Delta, atât de contagioasă. Primele semne de boală au apărut la micuța Ema, în prima zi de Crăciun, iar Cristina n-a ezitat nicio clipă și s-a dus la spital.

”Duminică 26 decembrie 2021… Crăciun. Primul nostru Crăciun impreuna! Ieri, în prima zi de Crăciun, fetița mea nu s-a simțit bine, respira greu. După cateva telefoane de panică date, am decis să merg la spital, la spitalul județean Constanța. Acolo, la un test rapid… șoc. Copilul are COVID… și o ușoară insuficiență respiratorie. De acolo am plecat la spitalul din Medgidia, spital COVID pe zonă. Azi e a doua zi și e mai bine. Și eu am fost testată, dupa un prim test negativ, a ieșit și adevărul, POZITIV. Ne tratăm, suntem foarte bine, ne refacem! Important e că suntem împreună iar EMA este cu adevărat cel mai frumos cadou. Vă mulțumesc din suflet pentru gând, mesaje și încurajări. Vă îmbrățișez și să aveți un an nou fericit! 2022, welcome! Noi avem anticorpi”, a scris Cristina Cioran pe Instagram.

Ghinionul este cu atât mai mare cu cât totul vine la aproximativ 5 luni după ce Cristina Cioran a născut prematur. 

Cristina Cioran a născut prematur

Internarea în spital a venit după ce, spre finalul lunii iulie, Cristina Cioran a născut prematur, fiind însărcinată în 29 de săptămâni. Micuța a venit pe lume cu două luni înainte de termen, iar Cristina Cioran a trecut prin mari emoții. 

Travaliul său ar fi fost declanșat de o toxiinfecție alimentară, iar micuța Ema a petrecut săptămâni bune în spital, după ce medicii au decis să o intubeze și să monitorizeze îndeaproape, imediat după ce a venit pe lume. 

Ema, cel mai frumos dar pentru Cristina Cioran

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net