Cristina Cioran și fetița ei, infectate cu COVID. Au ajuns la spital chiar de Crăciun

Actrița Cristina Cioran și fetița ei s-au infectat cu COVID-19 și au ajuns de urgență la spital chiar în noaptea de Crăciun, pe 25 decembrie. În urma evenimentului, fosta prezentatoare TV a făcut și primele declarații.

cristina cioran png
Cristina Cioran și fetița ei, infectate cu COVID foto: Instagram

Pentru Cristina Cioran sărbătorile nu au fost deloc așa cum și le-a imaginat! Pe final de an, actrița, împreună cu fetița ei, Ema, au ajuns de urgență la spital în noaptea de Crăciun, după ce au fost ambele testate pozitiv cu noul coronavirus.

Cristina Cioran și fetița ei, infectate cu COVID-19

Cele două au fost internate la o unitate spitalicească din Medgidia. Ulterior, Cristina Cioran a făcut și primele declarații pe marginea acestui subiect, de pe patul de spital.

Fosta prezentatoare de la „Acces Direct” a explicat că, din fericire, atât ea, cât și Ema, au contractat o formă ușoară a virusului. Astfel, starea lor de sănătate este acum una bună, mai ales că se află în permanență sub supravegherea medicilor. Actrița a mărturisit, însă, că se aștepta ca acest Crăciun să fie diferit.

„Crăciunul acesta trebuie să fie altfel, dar iată că ne găsește pe un pat de spital, și pe mine și pe bebelina mea. Vă mulțumesc mult pentru gânduri și… suntem ok, suntem în siguranță acum”, a spus Cristina Cioran pe Instagram.

image
Cristina Cioran, cu fetița în spital Foto: Captură video

Ghinionul este cu atât mai mare cu cât totul vine la aproximativ 5 luni după ce Cristina Cioran a născut prematur. Mai mult decât atât, potrivit Cancan, fetița actriței s-ar confrunta acum și cu o insuficiență respiratorie, din cauza virusului.

Cristina Cioran a născut prematur

Internarea în spital a venit după ce, spre finalul lunii iulie, Cristina Cioran a născut prematur, fiind însărcinată în 29 de săptămâni. Micuța a venit pe lume cu două luni înainte de termen, iar Cristina Cioran a trecut prin mari emoții. 

Travaliul său ar fi fost declanșat de o toxiinfecție alimentară, iar micuța Ema a petrecut săptămâni bune în spital, după ce medicii au decis să o intubeze și să monitorizeze îndeaproape, imediat după ce a venit pe lume. 

image png
card ajutor jpg
image png
printul paul 1 jpeg
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
youtuber technoblade jpg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
Alex Constantin
gabi badalau restaurant jpg
BeFunky collage (42) jpg
Cristina Vasiu