Cristina Cioran și-a adus fetița acasă. Imagini emoționante cu micuța Ema!

cristina cioran iubit jpeg
Cristina Cioran și Alex Dobrescu au devenit părinți la jumătatea lunii iuliefoto: arhiva personală

Așteptarea a luat sfârșit! Cristina Cioran și-a adus fetița acasă miercuri, 1 septembrie. Micuța Ema, care s-a născut prematur, la 7 luni, a fost externată, după ce medicii au ținut-o timp de o lună și jumătate la incubator.

Cristina Cioran a adus-o, în sfârșit, pe fiica ei acasă, după ce micuța a fost externată din spital. Ema este sănătoasă și este încojurată acum de dragostea părinților ei.

De fericire, actrița a postat pe InstaStory un filmuleț cu micuța, care se află în pătuțul de bebeluși și doarme liniștită. “Acasă, în sfârșit!”, a scris Cristina pe Instagram, în dreptul imaginilor cu fetița ei, Ema.

Cristina Cioran: ”Am tot felul de stări și sentimente, sper să nu se agraveze”

Timp de o lună și jumătate, cât micuța a fost ținută la incubator, părinții ei nu au putut să-și vadă fiica decât o dată pe săptămână și cu test Covid făcut în prealabil.

“Sunt foarte fericită. Nu ne putem lua ochii de la ea. Sunt foarte emoționată, și eu, și Alex, și mama care e aici, lângă noi. Am trăit sentimente contradictorii, a fost foarte ciudat. Acum este liniște și pace. A fost greu să o văd o dată pe săptămână, dar până la urmă sănătatea ei și starea ei erau cele mai importante. Așa că am trecut fără egoism peste asta. Am tot felul de stări și sentimente, sper să nu se agraveze. Acum, că a venit fetița, să fie totul mai ușor și mai liniștit”, a povestit Cristina Cioran la Antena Stars.

image
Cristina Cioran și-a adus fetița acasă, la o lună și jumătate după ce a născut prematurfoto: arhiva personală

Cristina Cioran (44 de ani) a devenit mamă pentru prima oară pe 18 iulie. Vedeta a născut prematur o fetiță, la doar 7 luni.

Citește și:

Cristina Cioran, adevărul despre nașterea prematură: «Am făcut toxiinfecție». Fetița e la incubator și nu mănâncă singură

Cristina Cioran a plecat la mare de ziua ei! «Bebelușa este încă la incubator!»

laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
Dorian Popa
image png
FotoJet jpg
iliescu revolutie jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
David Popovici, EPA jpg
sotie cumpanasu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image png
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg