Cristina Cioran, dezvăluiri despre coșmarul trăit când a născut prematur: «Urlam plină de sânge!»

Ultima actualizare:

    Cristina Cioran a născut prematur, iar bebelușul a avut nevoie să rămână încă o lună și jumătate în spitalfoto: arhiva personală
Cristina Cioran a născut prematur, iar bebelușul a avut nevoie să rămână încă o lună și jumătate în spitalfoto: arhiva personală

Cristina Cioran (43 de ani) și logodnicul ei, Alex Dobrescu, au trecut de la agonie, la extaz! În seara zilei de duminică, 18 iulie, Cristina Cioran a șocat pe toată lumea, publicând un Instastory cu un mesaj prin care anunța că a născut prematur, la 7 luni, și implora pe toată lumea să se roage va fetița ei, Ema, să supraviețuiască. După o lună și jumătate în care micuța a stat la incubator, cei doi părinți au răsuflat ușurați și și-au adus acasă bebelușa, care se află acum în afara oricărui pericol.

Cristina Cioran ar fi trebuit să nască chiar în aceste zile, la termen. Bebelușa Ema a venit însă pe lume cu două luni mai devreme. Cristina Cioran a găsit abia acum puterea să povestească pe îndelete coșmarul prin care a trecut atunci când și-a dat seama că va naște prematur. Totul s-a întâmplat pe neașteptate! 

„La două ore de când au început durerile, am început să sângerez. Când am pus mâna să văd ce se întâmplă, bebelușul era acolo! Incredibil! Am sunat la Salvare imediat! Mai știu doar că mă țineam cu mâinile de barele de metal urlând în Salvare. Ceream să mă ducă la Universitar. Urlam plină de sânge. La 8 fără 10 am chemat Salvarea și la 8 și 20 am născut. Natural! Am simțit când au scos-o și au dus-o. Am trăit momente groaznice, așteptam să-mi spună cineva dacă-i ok”, a povestit cu lacrimi în ochi actrița, invitată în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, de  la Pro TV. 

Acum bebelușa Ema este acasă alături de părinții ei, iar Cristina are un ajutor de nădejde în mama ei, care a venit de la Constanța s-o ajute cu fetița. „Am mare noroc cu mama. Am 43 de ani, dar sunt la primul copil. Acum e bine că nu plânge deloc. O să vedem mai încolo cum va fi”, a mai spus Cristina. 

Citește și:

Când va face botezul Cristina Cioran? Primele declarații după ce micuța Ema a venit acasă!

Iubitul Cristinei Cioran, de la agonie, la extaz: “A luat-o Ambulanța și a dus-o la Spitalul Municipal, acolo e cu bebelușa”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
examen jpg
image
image
image
image
image
image
larisa udila jpg
emily burghelea
corina bud colaj instagram jpg
Shifty Shellshock jpg
IMG 3196 png
banner marmureanu
cub anamaria prodan bebeto png
banner Dana Coteanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net