Când va face botezul Cristina Cioran? Primele declarații după ce micuța Ema a venit acasă!

Ultima actualizare:

    Cristina Cioran și micuța Emafoto: Instagram
Cristina Cioran și micuța Emafoto: Instagram

Cristina Cioran și iubitul ei, Alex Dobrescu, sunt în culmea fericirii după ce au externat-o pe micuța lor, Ema. Cei doi sunt nedezlipiți de bebelușa care s-a născut prematur la 7 luni.

Cristina Cioran și iubitul ei, Alex, se pregătesc acum de botezul micuței pe care l-au programat pentru luna noiembrie, asta dacă pandemia nu le va da serios de furcă. “Botezul am vrea să-l facem în noiembrie. Vrem să fie veselie, cu lume, dar dacă se va închide țara... Nașii sunt niște prieteni buni”, a declarat actrița la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

"A fost greu, am avut gânduri negative"

Cristina Cioran și-a adus fetița acasă miercuri, 1 septembrie. Micuța Ema, care s-a născut prematur, la 7 luni, a fost externată, după ce medicii au ținut-o timp de o lună și jumătate la incubator.“Când s-a născut nu am știut dacă va supraviețui. A fost greu, am avut gânduri negative. Aveam o stare ciudată, pentru că nu știam ce se va întâmpla. De la spital îmi spuneau că depinde de ea, stai într-o cumpănă. După ce am luat-o acasă totul a decurs minunat. Când eram la spital și intram în salon și când ajungeam lângă incubatorul ei și vorbeam, ea zâmbea. Mi-era teamă să nu mă uite, că o vizitam foarte rar. Am fost la mare că simțeam nevoia s-o văd pe mama. M-au durut anumite comentarii. Unu din opt copii se nasc prematur. Seamănă cu amândoi, când doarme seamănă cu mine, când deschide ochii și e jucăușa seamănă cu Alex. Eu îi fac băiță cu mama. Alex îi mai dă de mâncare. Îi este un pic teamă că e micuță, e fragilă”, a mai spus proaspăta mămică.

image
image
image
image
image
image
banner dorian popa png
Marina Voica  la Te ascult realizată de Ilinca Vandici Foto captură video YouTube jpg
betty stoian jpeg
Iulian postelnicu bun (1)b jpg
Pe Minodora (45 de ani) o așteaptă o perioadă aglomerată din toate punctele de vedere
telefon toaleta   shutterstock 377885068 jpg