Cum se simt Cristina Cioran și fetița ei, după infecția cu COVID: «A fost o perioadă foarte grea»

Cristina Cioran și-a revenit după o perioadă extrem de tumultuoasă, încărcată de probleme. Vedeta s-a refăcut după ce a adus-o pe lume pe fetița ei prematur, însă nici bine nu au ajuns acasă că au fost nevoite să meargă din nou la spital, după ce s-au contaminat cu COVID. Iată cum se simt în prezent Cristina și micuța ei!

Cum se simt Cristina Cioran și fetița ei, după ce au fost infectate cu COVID Foto: Arhivă personală
Cum se simt Cristina Cioran și fetița ei, după ce au fost infectate cu COVID Foto: Arhivă personală

Cristina Cioran a devenit de curând mămică, atunci când a adus-o pe lume pe fetița ei, Ema. Fericirea actriței a venit însă la pachet și cu multe probleme, după ce, după o naștere prematură, a urmat și infectarea lor cu COVID-19, care a adus mai multe probleme medicale.

Cristina a depășit însă perioada grea prin care a trecut și a explicat că în prezent se află în cel mai fericit moment al vieții sale, având-o alături pe micuța ei. Din fericire pentru ele, forma de COVID avută a fost una ușoară.

Cum se simt Cristina Cioran și fetița ei, după ce au avut COVID

Am avut mare noroc amândouă pentru că atât ea, cât și eu am avut forme ușoare de COVID, așa că ne-am recuperat foarte repede. Viroza ne-a luat pe nepregătite, însă.

Ea este foarte rezistentă și puternică, chiar și atunci când s-a simțit rău, parcă era mai curajoasă ca noi. Din păcate, COVID-ul ne-a dat peste cap planurile, dar ne bucurăm că suntem bine, sănătatea este cel mai important lucru”, a spus Cristina Cioran, pentru Viva.

Cine o ajută pe Cristina Cioran cu creșterea fetiței

Cristina Cioran e topită după fetița ei și nu simte deloc că ar vrea o pauză de la noul rol de mămică, primind ajutor cu cea mică și din partea iubitului său, dar și a mamei ei. 

Sunt, recunosc, în cea mai frumoasă, liniștită și nouă perioadă din viața mea alături de Ema. Cred că pare ciudat să spun că mi-a plăcut fiecare moment pe care l-am trăit până acum, de la trezit des la îngrijirea efectivă a fetiței; nu au fost momente în care să spun că mi-e greu sau că am nevoie de o vacanță de la ea.

E adevărat că m-a ajutat mult și iubitul meu, dar și mama, care a stat câteva luni în București. Suntem foarte bine, comunicăm extraordinar, ea este foarte expresivă, docilă și liniștită, așa că totul e minunat”, a declarat actrița.

Deși perioada prin care a trecut a fost una complicată, Cristina Cioran a explicat că se gândește cu optimism către viitor, lăsând necazurile în urmă.

A fost o perioadă foarte grea, atât fizic, dar mai ales emoțional (..) pentru că Ema a stat în spital o lună și jumătate, dar totul a trecut. M-am educat să nu mă gândesc cu tristețe la trecut, așa că spun doar… bine că este trecut!

Sunt multe riscuri pentru copiii născuți prematur, dar, cu ajutorul echipei medicale, al oamenilor minunați și alfirmelor care susțin financiar dotarea secțiilor de prematuri, atât direct, cât și prin Salvați Copiii, aceștia au o șansă la viață și la o dezvoltare normală”, a adăugat ea.

Cristina Cioran spune că încă nu a revenit la forma sa fizică de dinainte de naștere

Cât despre recuperarea după naștere, actrița a mărturisit că încă nu a revenit la forma ei de dinainte, însă nici nu și-a propus acest lucru, concentrându-se în mod special pe cea mică.

Acum sunt foarte bine, din păcate nu am revenit la trupul meu de sirenă de Marea Neagră pentru că nu am reușit, și nici nu m-am ambiționat foarte tare. Iar emoțional sunt concentrată exclusiv pe bebeluș, nu prea am avut timp să fiu deprimată. (..) Când mă uit la ea, râd cu ea, gângurește, nu mai contează nimic… e minunat!” a mai glumit Cristina Cioran.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net