Cristina Cioran se pregătește să fie din nou mamă!

Cristina Cioran se pregătește să fie din nou mamă, la 44 de ani! Nu a speriat-o nici nașterea prematură și nici măcar faptul ca ajuns în noaptea de Ajun la spital, cu tot cu micuța Ema, ambele fiind infectate cu Covid.

Ema, fetița Cristinei Cioran, a împlinit șase luni Sursa: Instagram
Ema, fetița Cristinei Cioran, a împlinit șase luni Sursa: Instagram

Coșmarul Cristinei Cioran pare să se fi terminat! Vedeta și micuța Ema au scăpat cu bine, după ce de Sărbători, mai precis chiar de Crăciun, au ajuns la spital, infectate cu Covid. Atunci Cristina a luat o sperietură strajnică, căci fetița respira greu. A mers de urgență la Constanța la spital cu micuța, după care au fost transferate la Medgidia, respectiv Grigore Alexandrescu din București.

Se merge la spital cu copilul atât de mic atuni când face febra, când respiră greu, tușește. Nu se stă acasă, sunt chestii periculoase. Eu m-am dus imediat când am văzut că Ema respria greu. Îi mulțumesc celui care a inventat batista bebelușului și aparatul de aerosoli.

Tatăl a fost la fel de stresat ca noi, chiar dacă el nu a fost infectat. La început a crezut și el că e doar o răceala, când o auzea însă pe Ema cum respira s-a panicat. Nu dormeam nopțile, stăteam să vedem cum respiră copilul”, a declarat Cristina Cioran, invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

"Sunt o mamă relaxată, liniștită"

Nici nu a scăpat bine de Covid că micuța Ema a făcut po complicație post boală, o bronșiolită, care i-a afectat din nou respirația.

La bronșiolita nu a mai făcut febră. E prima oară când se îmbolnăvește de când o avem acasă. Sunt o mamă relaxată, liniștită. Nu mă deranjează că se trezește, că plânge. E dolofănică, prietenoasă și veselă. O ador!”, a mai spus actrița.

Cristina Cioran a rămas însărcinată când nu se mai aștepta, la 43 de ani. Medicii nu-i mai dădeau mari șanse. A născut și prematur, la 7 luni, iar micuța Ema s-a zbătut pentru viața ei, la incubator, o lună și jumătate. Acum Cristina este topită după micuță și spune că ea și logodnicul ei, Alex Dobrescu, își mai doresc un copil.

Ne mai dorim un copil. Am vorbit despre asta. Ne-am tot gândit. Nu mă sperie deloc ideea. Acum vom vedea ce ne oferă viitorul”, a dezvăluit actrița, la Pro TV.

Cristina Cioran s-a vaccinat anti Covid în luna august, la scurt timp după ce a născut prematur, însă aceast lucru n-a ferit-o de infectarea cu varianta Delta. De Crăciun, vedeta a ajuns la spital, împreună cu micuța Ema, iar Revelionul l-au petrecut acasă, în izolare.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net