Cristina Cioran se pregătește să fie din nou mamă!

19 ianuarie 2022

Cristina Cioran se preg─âte╚Öte s─â fie din nou mam─â, la 44 de ani! Nu a speriat-o nici na╚Öterea prematur─â ╚Öi nici m─âcar faptul ca ajuns ├«n noaptea de Ajun la spital, cu tot cu micu╚Ťa Ema, ambele fiind infectate cu Covid.

image
Ema, feti╚Ťa Cristinei Cioran, a ├«mplinit ╚Öase luni Sursa: Instagram

Co╚Ömarul Cristinei Cioran pare s─â se fi terminat! Vedeta ╚Öi micu╚Ťa Ema au sc─âpat cu bine, dup─â ce de S─ârb─âtori, mai precis chiar de Cr─âciun, au ajuns la spital, infectate cu Covid. Atunci Cristina a luat o sperietur─â strajnic─â, c─âci feti╚Ťa respira greu. A mers de urgen╚Ť─â la Constan╚Ťa la spital cu micu╚Ťa, dup─â care au fost transferate la Medgidia, respectiv Grigore Alexandrescu din Bucure╚Öti.

ÔÇ×Se merge la spital cu copilul at├ót de mic atuni c├ónd face febra, c├ónd respir─â greu, tu╚Öe╚Öte. Nu se st─â acas─â, sunt chestii periculoase. Eu m-am dus imediat c├ónd am v─âzut c─â Ema respria greu. ├Äi mul╚Ťumesc celui care a inventat batista bebelu╚Öului ╚Öi aparatul de aerosoli.

Tat─âl a fost la fel de stresat ca noi, chiar dac─â el nu a fost infectat. La ├«nceput a crezut ╚Öi el c─â e doar o r─âceala, c├ónd o auzea ├«ns─â pe Ema cum respira s-a panicat. Nu dormeam nop╚Ťile, st─âteam s─â vedem cum respir─â copilulÔÇŁ, a declarat Cristina Cioran, invitat─â ├«n emisiunea ÔÇ×Vorbe╚Öte lumeaÔÇŁ, de la Pro TV.

stanga
dreapta
cristina cioran fetita 2 jpg
cioran bebe3 jpg
cristina cioran jpeg
cristina cioran iubit png
cristina cioran decolteu jpg
cristina cioran fetita png
cioran fetita ema jpg
cristina cioran iubit alex jpeg
cristina cioran  fetita ema jpg
cristina cioran si fetita la mare jpg
cristina cioran jpeg
cioran adela popescu jpg

"Sunt o mamă relaxată, liniștită"

Nici nu a sc─âpat bine de Covid c─â micu╚Ťa Ema a f─âcut po complica╚Ťie post boal─â, o bron╚Öiolit─â, care i-a afectat din nou respira╚Ťia.

ÔÇ×La bron╚Öiolita nu a mai f─âcut febr─â. E prima oar─â c├ónd se ├«mboln─âve╚Öte de c├ónd o avem acas─â. Sunt o mam─â relaxat─â, lini╚Ötit─â. Nu m─â deranjeaz─â c─â se treze╚Öte, c─â pl├ónge. E dolof─ânic─â, prietenoas─â ╚Öi vesel─â. O ador!ÔÇŁ, a mai spus actri╚Ťa.

Cristina Cioran a r─âmas ├«ns─ârcinat─â c├ónd nu se mai a╚Ötepta, la 43 de ani. Medicii nu-i mai d─âdeau mari ╚Öanse. A n─âscut ╚Öi prematur, la 7 luni, iar micu╚Ťa Ema s-a zb─âtut pentru via╚Ťa ei, la incubator, o lun─â ╚Öi jum─âtate. Acum Cristina este topit─â dup─â micu╚Ť─â ╚Öi spune c─â ea ╚Öi logodnicul ei, Alex Dobrescu, ├«╚Öi mai doresc un copil.

ÔÇ×Ne mai dorim un copil. Am vorbit despre asta. Ne-am tot g├óndit. Nu m─â sperie deloc ideea. Acum vom vedea ce ne ofer─â viitorulÔÇŁ, a dezv─âluit actri╚Ťa, la Pro TV.

Cristina Cioran s-a vaccinat anti Covid ├«n luna august, la scurt timp dup─â ce a n─âscut prematur, ├«ns─â aceast lucru n-a ferit-o de infectarea cu varianta Delta. De Cr─âciun, vedeta a ajuns la spital, ├«mpreun─â cu micu╚Ťa Ema, iar Revelionul l-au petrecut acas─â, ├«n izolare.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
IMG 1520 JPG
cub maria constantin animat gif
kate middleton jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
nicole cherry jpg
download (9) png
foto mare Doja Cat foto epa efe 57681551 copy jpg
cub carmen de la s─âlciua animat gif
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg
lala band 1 jpg