Cum se simte Cristina Cioran după Coronavirus! «Din păcate, Ema a făcut și…»

11 ianuarie 2022

Cristina Cioran este împlinită la 44 de ani. De când o are pe Ema, fetița sa de aproape 6 luni, actrița se simte în al nouălea cer. Este una dintre cele mai frumoase provocări din viața ei și își dorește să petreacă cât mai mult timp posibil alături de fetița ei. Cum și-au revenit după Coronavirus și de ce suferă acum micuța Ema, dar și cum intră în panică proaspăta mămică și cât de mult ajutor are din partea iubitului ei, Cristina Cioran a povestit totul pentru Click! 

image

Click: Cristina, cum au fost primele sărbători în postura de mămică?

Dacă mă întrebai în 2019 dacă în 2021 voi fi mămică, nu aș fi crezut! Așadar  mi se pare că totul este așa, ca într-un vis frumos, că se întâmplă și că s-a întâmplat să o am pe Ema. Primele sărbători din postura de mămică  au fost extraordinare, mai puțin faptul că ne-am îmbolnăvit de Covid și am ajuns la spital chiar pe 25 Decembrie. Deci am putea spune că am sărbătorit Crăciunul atât cu mama mea, la ea acasă, cât și la spital. Ce e haios, e că la spitalul din Medgidia ne-a întâmpinat o doctoriță care a preluat-o pe Ema, la pediatrie, pe care chiar Crăciun o cheama. Deci, de Crăciun, am fost tratate de doamna doctor Crăciun!

Cum vă simțiți tu și micuța Ema, după ce ați avut Coronavirus? Au trecut emoțiile?

stanga
dreapta
cristina cioran si fetita jpg
cristina cioran si fetita la mare jpg
cristina cioran 2 jpg
cristina cioran jpg
cristina cioran decolteu jpg

Suntem OK după ce ne-am vindecat de Covid. Din păcate, Ema a făcut și o bronșiolită și acum ne tratăm de această viroză. Iată că le facem pe toate, ce să zic. Suntem încă în tratament. Emoțiile cred că sunt permanent cu mine pentru că, deși încerc să mă abțin în a mă panica, de cele mai multe ori mă cuprind foarte multe emoții și încerc să fac ce e mai bine și să fiu cât mai responsabilă posibil și cât mai pregătită.

Când îți dă micuța Ema cele mai mari bătăi de cap?

Nu îmi dă niciodată bătăi de cap. Este un copil foarte bun, doarme foarte bine, mănâncă foarte bine, ne jucăm, râdem. E minunată! Îmi place foarte mult să am grijă de ea. Mă bucur atât de tare că suntem împreună încât nu știu, nimic din ce ar putea să facă, nu m-ar deranja!

Cum îți împarți sarcinile cu iubitul tău în ceea ce o privește pe Ema? Cum te ajută tăticul ei?

Mă ajută și Alex, atât cât îl las eu pentru că sunt destul de posesivă și prefer să mă ocup eu, în exclusivitate. Dar, bineînțeles că dacă mai merg la o emisiune  sau am ceva de făcut stă el cu Ema sau dacă e vorba de o plimbare  se duce el la o plimbare  sau dacă eu sunt foarte obosită, se ocupă el de Ema. Mă ajută să îi facem băița, mă ajută cu multe. Mă ajută să facă curățenie în casă, mă susține și spune prezent la fiecare chemare a mea! 

Cine e cel mai panicos dintre voi, tu sau el?

Pot spune că eu sunt cea panicoasă pentru că trecând prin niște momente atât de complicate am și niște frici pe măsură. Încerc să mă abțin dar nu îmi iese tot timpul, din păcate. 

Cum îți dorești să îți crești fetiță și ce ți-ai propus pentru ea?

Îmi doresc să îmi cresc fetița cât mai liber posibil. Îmi doresc să o las să facă ce vrea ea, bineînțeles în limitele normalului, ca să zic așa. Nu aș vrea să fiu o mamă prea posesivă sau prea autoritară sau prea dificilă. Vreau din tot sufletul să o las să își dezvolte personalitatea, să fie ea. Să fie creativă, să fie așa cum cred eu că este deja, cu personalitate!

Cât de împlinită și fericită ești acum că ai devenit mămică?

Mă simt foarte împlinită. Într-adevăr îmi lipsea momentul acesta din viață și nu aș fi știut cu adevărat ce pierd dacă  nu aș fi avut-o pe Ema. Adică sunt niște momente unice,  atât de frumoase, foarte greu de exprimat în cuvinte fără să pari prea obsedată, deci îmi place tare mult! 

Cum îți menții tonusul și forma fizică de după naștere? Ai reușit să ajungi la formele de dinainte? 

Apropo de tonus și formă fizică nu m-am concentrat deloc pe partea asta. Cumva, le-am lăsat la o parte, am avut alte preocupări. Trebuia să mă ocup un pic mai mult de mine dar nu am reușit în totalitate. O să revin și la  formele care îmi plăceau, dar nu știu când.  Încă nu am apucat! Și cu pandemia asta atâta am stat în casă și am fost ținuți în casă și sălile închise  încât nu știu, m-a cuprins o lene teribilă. 

Îți mai dorești și alți copii pe lângă Ema?

Mi-aș mai dori și alți copii dar nu știu dacă vor mai veni sau va mai veni încă unul, vom vedea anul acesta! 

Care este cea mai mare dorințăa anului 2022 pentru tine?

Tot ce îmi doresc pe 2022 este să fie copilul sănătos, fericit, în momentul ăsta nu mă interesează  nimic altceva și nici nu îmi fac planuri pentru nimic altceva pentru că mă dedic în totalitate Emei. Poate sună ciudat dar asta e realitatea în momentul de față. Nu știu mai încolo ce va fi. 

Din punct de vedere profesional, ce oferte ai mai primit în acest timp pentru TV? Ce fel de emisiune ți-ar plăcea să prezinți acum?

Din punct de vedere profesional am primit tot felul de oferte foarte interesante dar nu pot să marșez acum, sunt încă cu fetița. Are nevoie de mine acum și  vreau să fiu alături de ea pentru  că asta este treaba mea acum.

Mi-ar plăcea să încep și un proiect doar că deși am foarte multe idei și oamenii mă așteaptă să le propun încă nu reușesc, am un proiect foarte fain de bucătărie, la care o să încep să lucrez, deja l-am scris, deja am dat sfoară în țară, sunt oamenii interesați dar trebuie să mă pun eu pe treabă ori eu încă sunt așa, flower-power, sunt cu bebelușul și nu știu cât va mai fi așa, nu vreau să îmi fac planuri de altă natură pe termen lung pentru că mă dedic în totalitate ei. Așa simt acum!

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Amber Heard jpg
Gabi Bădălău jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (7) jpg
leni klum 2 jpg
cub oana roman png