Ce grijulii sunt Cristina Cioran şi iubitul cu fetiţa lor. Ce a făcut vedeta, în plină stradă

Cristina Cioran şi iubitul ei sunt extrem de fericiţi că îşi pot ţine fetiţa în braţe şi că micuţa este bine după încercările prin care a trecut, Covid şi o naştere prematură. Vedeta şi partenerul ei de viaţă au fost surprinşi de fotoreporterii Click!, recent, cu micuţa de şapte luni, de care au grijă ca de ochii din cap. 

image

Cristina Cioran (44 de ani) şi-a dorit enorm să devină mamă, iar acum îşi trăieşte visul. Ea şi iubitul ei, Alex, cu şapte ani mai tânăr, sunt peste poate de fericiţi de când au devenit părinţi. Micuţa Ema a venit pe lume în august, prematur, şi a avut nevoie să stea câteva luni în spital, sub observaţia medicilor. În plus, Cristina şi fetiţa au făcut Covid, chiar de Crăciun, dar s-au refăcut după boală. 

Cristina şi Alex sunt acum, însă, cât se poate de grijulii cu minunea lor. Ei au fost surprinşi, recent, când plecau dintr-un magazin din Bucureşti. Alex a ieşit cu Ema în braţe, strânsă la piept şi bine îmbrăcată, pentru a nu păţi ceva. Cristina s-a asigurat că micuţa este bine pusă în scaunul de bebeluş din spatele maşinii, s-a urcat pe scaunul pasagerului, cu iubitul la volan, iar cei doi au demarat.

Nu pentru mult timp, pentru că actriţa a decis, la doar cinci minute după ce au pornit la drum, că nu poate să stea în faţă şi e mai bine să fie lângă Ema pe parcusul călătoriei cu maşina. Alex a oprit imediat, iar Cristina a coborât şi s-a urcat pe bancheta din spate, iar maşina a pornit din nou.

Fiica Cristinei Cioran, o lună şi jumătate în spital, după naştere

Cristina Cioran a născut, prematur, în august. Micuţa Ema a trebuit să stea în spital o lună şi jumătate, sub atenta observaţie a medicilor, dar a trecut cu bine peste acel hop. Acum, Cristina nu vrea să se gândească la încercarea prin care au trecut ea şi fiica ei, ci să se concentreze pe viitorul pe care îl au împreună. 

A fost o perioadă foarte grea, atât fizic, dar mai ales emoțional (..) pentru că Ema a stat în spital o lună și jumătate, dar totul a trecut. M-am educat să nu mă gândesc cu tristețe la trecut, așa că spun doar… bine că este trecut!

Sunt multe riscuri pentru copiii născuți prematur, dar, cu ajutorul echipei medicale, al oamenilor minunați și alfirmelor care susțin financiar dotarea secțiilor de prematuri, atât direct, cât și prin Salvați Copiii, aceștia au o șansă la viață și la o dezvoltare normală”, a povestit Cristina Cioran. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net