Iubitul Cristinei Cioran muncește de zor pentru familia sa! Și-a deschis o nouă afacere în București

Cristina Cioran a trecut prin momente cumplite anul trecut, după ce a adus-o pe lume pe fiica sa, Emma. Micuța s-a născut prematur și a avut nevoie de ajutorul medicilor. Din fericire, totul este bine acum, iar actrița poate răsufla ușurată. Cristina are alături un bărbat care o susține, foarte implicat în viața de familie. 

image

Anul 2021 a reprezentat un adevărat carusel emoțional pentru actrița Cristina Cioran. Actrița a devenit mamă pentru prima dată, însă fiica sa s-a născut prematur, cu 27 de săptămâni mai devreme și a avut nevoie de îngrijiri speciale din partea medicilor.

Anul 2021 a fost extrem de dificil pentru Cristina 

image png

Actrița a trecut prin clipe de coșmar și a mărturisit că mesajele de încurajare din partea fanilor, dar și poveștile mămicilor care au trecut printr-o situație asemnătoare, au ajutat-o nespus de mult să nu-și piardă speranța că totul va fi bine în cele din urmă. Și așa a și fost!

Însă anul 2021 nu s-a încheiat într-o manieră prea bună bună pentru Cristina și fiica ei, care au ajuns la spital chiar de Crăciun, după ce s-au îmbolnăvit cu noul coronavirus. 

Alex își extinde afacerea cu haine din București

Un lucru este sigur însă! Indiferent de problemele cu care se confruntă, Cristina are un ajutor de nădejde în iubitul său cu șapte ani mai tânăr, pe nume Alexandru Dobrescu. Bărbatul muncește de zor pentru a se asigura că actriței și Emmei nu le lipsește absolut nimic. 

stanga
dreapta
image png
image png
image png
image png
cristina cioran jpg
cristina cioran jpeg
cristina cioran jpg
cristina cioran fetita 2 jpg
cristina cioran fetita png
cristina cioran jpeg
cristina cioran png
cristina cioran covid png

Alexandru a fost surprins de fotoreproterii Click! pe străzile din București, grăbit să ajungă la muncă. Iubitul Cristinei și-a extins afacerea cu haine pe care o are în zona Floreasca și a mutat o parte din activitate într-un garaj imens, aflat în aceeași zonă a Capitalei.

Alexandru a fost fotografiat plecând grăbit de acasă pentru a ajunge la noul magazin. Pasiunea bărbatului pentru haine este evidentă și dacă privim alegerea vestimentară pe care a făcut-o. Iubitul Cristinei purta o geacă supradimensionată, iar capul îi era acoperit de un fes atunci când a fost fotografiat de către paparazzi. 

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au cunoscut la o petrecere

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au cunoscut în anul 2020 la o petrecere. În ciuda faptului că actrița abia ieșise dintr-o relație de 10 ani, atracția și comunicarea foarte bună pe care a avut-o cu Alex, au determinat-o să treacă rapid la următorul pas. În primăvara anului 2021, Cristina Cioran era nespus de fericită și îi anunța pe prieteni că va deveni mamă! 

Alex e mai mic cu şapte ani decât mine. Eu sunt foarte copilăroasă şi ne potrivim foarte bine. Poate că nu aveam nevoie de un bărbat mai mare decât mine”, a răspuns actrița atunci când a fost întrebată dacă diferența de vârstă este relevantă în vreun fel pentru legătura lor. 

Iubitul Cristinei Cioran, Alexandru Dobrescu, nu e pentru prima dată în rolul de părine, el având un băiețel dintr-o relație anterioară. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

dani otil gabriela prisacariu
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
andreea banica
romanca rechin 2 png
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
andreea banica
dani otil gabriela prisacariu