De ce nu vrea Cristina Cioran să audă de nuntă: «El își dorește, eu nu»

Cristina Cioran și-a întemeiat alături de iubitul ei, Alex Dobrescu, o familie frumoasă, fetița lor, Ema, venind pe lume în urmă cu un an și întregind povestea lor de iubire. Cu toate acestea, cuplul a decis să nu facă încă pasul cel mare, iar actrița a dezvăluit că este adesea întrebată de ce nu face nuntă. Iată și motivul!

cristina cioran  iubit alex dobrescu jpeg
Cristina Cioran și partenerul ei, Alex Dobrescu, nu sunt căsătoriți Foto: Arhivă personală

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, tatăl fiicei sale, care a venit pe lume prematur, sunt împreună de aproximativ doi ani. Actrița a dezvăluit amuzată că partenerul ei a cerut-o de soție de multe ori, ajungând chiar la a 15-a propunere, însă chiar dacă a răspuns pe loc cu „Da”, se pare că nu își dorește să oficializeze totul printr-un act. 

Vezi și: Cristina Cioran, mărturii despre nunta cu iubitul tinerel: "A apărut un DA dintr-o tăcere"

Motivul pentru care Cristina Cioran nu vrea să se căsătorească

Recent, în cadrul unui interviu, Cristina Cioran a mărturisit și care este motivul pentru care a făcut această alegere. „Dacă până acum eram întrebată: Doamne, Cristina, când te căsătorești, când faci și tu copii? Acum, că am făcut copil, mă întreabă când mă mărit.

Se mai pune problema? Copilul în certificatul de naștere poartă numele tatălui. (…) Suntem în 2022, de ce ai nevoie de un document care în momentul de față nu-ți mai folosește la mare lucru.

Este această prejudecată de ce: pentru că în trecut trebuia să te căsătorești ca să îți dea statul o casă, ca să reușești să îți iei un serviciu nu știu cum. Oricum un copil te leagă pe viață. Că ești, că nu ești căsătorit, copilul te leagă într-un fel.

Dacă doi oameni nu se mai iubesc de ce trebuie să stea împreună? De ce trebuie să îi țină un act? De ce trebuie să ceară cuiva voie, unui judecător, unui notar? Nu trebuie să ceară voie nimănui.”, a explicat Cristina Cioran, pentru ego

Nu rata: Cristina Cioran, marcată de nașterea prematură: «Nu am știut dacă va trăi copilul»

Cristina Cioran, cerută în căsătorie de peste 15 ori!

Cristina Cioran a dezvăluit că partenerul ei și-ar dori să o vadă mireasă, cerându-o de mai multe ori în căsătorie! Cu toate acestea, actrița nu s-a lăsat înduplecată, deși răspunsul la marea întrebare a fost mereu unul pozitiv. Se pare că aceasta nu ar vrea să treacă printr-un divorț, în eventualitatea în care relația ei cu iubitul cu 7 ani mai tinerel nu ar mai merge.

 „El vrea, el își dorește..Bietul mă cere de fiecare dată când are ocazia. Eu nu… de multe ori m-a cerut, peste 15. Nu văd sensul. Nu mă interesează. Nu mi-e frică. Dar nu mă interesează. Eu i-am zis „Da”, nu îți imagina că i-am zis „Nu”. Dar da, fără să mergem mai departe.

Suntem ca și căsătoriți, suntem atât de legați în momentul ăsta. Ne trăim viața așa cum e, cât e bine e bine, dacă nu mai e bine încercăm să reparăm o dată, de două, maxim de trei ori.”, a mai declarat Cristina Cioran.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion țiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
Alexandru Arsinel batran
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
image
image
image
image
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png
Alexandru Arsinel batran
cub ion țiriac png