Cristina Cioran, emoționată din cauza problemelor fetiței sale

Vedeta de televiziune, Cristina Cioran a devenit mămică în urmă cu aproximativ un an. Problemele bebelușilor îi pun pe părinți în fața anumitor experiențe și trăiri intense, care, uneori, îi determină să devină melancolici.

Cristina Cioran și fetița sa
Cristina Cioran și fetița sa

Este și cazul Cristinei Cioran, a cărei fetiță a răcit, vedeta împărtășind gândurile emoționante avute, pe rețelele de socializare:

Mda… a 5 a zi de muci… aspirator….plâns … nopți nedormite… știu că o să ziceți că așa e cu bebeluș… dar ți se rupe sufletul în bucăți când auzi cum plânge și vezi că nu poate respira. Nu știu dacă te obișnuiești vreodată cu asta… vorbeam cu alte mămici despre „Batista bebelușului”. Dacă nu era treaba asta? Cum făceam? Oare mamele noastre cum reușeau să ne scoată mucii? Voi cum faceți?”, a scris Cristina Cioran pe pagina personală de Facebook.

Sfaturi utile din partea altor mămici

Evident, fanii vedetei nu au întârziat să reacționeze. Astfel, o altă mămică i-a recomandat să taie o ceapă în patru bucăți și să o lase lângă pătuțul bebelușului peste noapte și chiar peste zi, după ce îi curăță coaja.

Mai mult, aceasta i-a garantat că metoda este eficientă, susținând că a testat-o cu succes în cazul ambilor ei copii.

Citește și: Ce grijulii sunt Cristina Cioran şi iubitul cu fetiţa lor. Ce a făcut vedeta, în plină stradă

Ajută respirația, fluidizează mucusul și oprește secreția. Și lămpile cu sare ajută. Fiți mai pozitivă, că bebe preia emoțiile părinților”, i-a răspuns mămica respectivă.

Cristina nu a stat pe gânduri, așa că a pus în practică sfatul primit. „A funcționaaaat!”, a fost reacția vedetei.

Prezentatoarea TV a povestit în urmă cu câteva luni, în platoul emisiunii „Teo Show”, despre cel mai greu moment din viața sa, pe care, din fericire a reușit să îl depășească cu bine.

Actrița a născut prematur fetița, în luna iulie a anului trecut, iar emoțiile prin care a trecut atunci proaspăta mămică sunt greu de închipuit.

Citește și: Cristina Cioran, mărturii despre nunta cu iubitul tinerel: "A apărut un DA dintr-o tăcere"

Atunci când am născut prematur a fost cel mai greu moment, pentru că nu am știut dacă va trăi copilul. Spuneam, pe masa de naștere, că nu e momentul să nasc și mi se spunea că nu mai putem da înapoi. Sentimentele care s-au derulat în momentele alea, care au fost doar câteva minute, dar au părut ca secole, au fost, într-adevăr, cele mai grele”, a rememorat Cristina Cioran.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net