Cum s-a cunoscut Cristina Cioran cu tatăl fetiței ei, mai tinerel: «Vârsta nu mi se pare un impediment»

Cristina Cioran a vorbit recent în cadrul unui interviu despre familia ei frumoasă, acum și liniștită din fericire, după sperietura pe care actrița și partnerul ei au tras-o atunci când atât  aceasta, cât și fiica lor, s-au infectat cu coronavirus și au stat în spital.

Cum s-a cunoscut Cristina Cioran cu partenerul ei, Alex Foto: Arhivă personală
Cum s-a cunoscut Cristina Cioran cu partenerul ei, Alex Foto: Arhivă personală

Deși cu toții o știu pe Cristina Cioran, fie prin prisma activității sale de actriță, fie după ce a fost gazda unor emisiuni TV, partenerul vedetei este, ca în multe cazuri, un om care nu are treabă cu lumea showbiz-ului.

Cum s-a cunoscut Cristina Cioran cu tatăl fetiței ei

Astfel, nu se cunosc prea multe detalii despre el. În cadrul celui mai recent interviu, oferit pentru revista Viva, Cristina a vorbit despre iubitul ei, dezvăluind și cum s-au cunoscut cei doi. Împreună au o fetiță adorabilă, pe micuța Ema, care s-a născut prematur și și-a speriat părinții și atunci. 

Eram foarte tristă și foarte nefericită când l-am cunoscut pe Alex, eram într-o perioadă destul de ciudată. Ieșeam dintr-o relație toxică, nu mă interesa nimic. Ne-am cunoscut la o petrecere, total întâmplător, total pe nepregătite.

Când ne-am cunoscut, a fost pe cât de neașteptat, pe atât de rapid totul, parcă nu am vrut să pierdem nicio secundă. Poate că acela a fost un moment în care am realizat cât timp pierdem aiurea, fără sens… Ne-am lipit.

M-am surprins pe mine, am realizat câtă nevoie aveam de cineva inteligent, curajos, cu umor și brațe puternice”, a povestit vedeta, pentru sursa anterior menționată.

Cristina Cioran a dezvăluit cum a reușit Aex, partenerul ei, să o cucerească și a discutat și despre diferența de vârstă dintre ei, acesta fiind cu 7 ani mai mic decât actrița.

M-a cucerit cu cinismul lui, cu umorul și cu nonșalanța. Lucrurile bune vin atunci când nu le aștepți. Nu știu ce anume ne-a legat atât de tare, atât de repede, dar știu că din prima lună ne-am gândit să facem un copil, să fie rodul dragostei noastre. Și acum ne uităm la Ema și asta ne spunem, că e rodul dragostei noastre. Altceva nici nu mai contează”, a adăugat ea.

Ce spune Cristina Cioran despre diferența de vârstă dintre ea și partenerul ei

Cât despre diferența de vârstă, Cristina Cioran susține că nu consideră acest lucru a fi un impediment, nici în relația ei, dar nici în relațiile altora. Mai mult decât atât, cei doi parteneri glumesc adesea pe marginea subiectului, a mai dezvăluit vedeta.

Vârsta nu mi se pare un impediment în nicio relație, chit că e de afaceri sau de cuplu. Noi nu simțim această diferență poate și pentru că eu sunt foarte copilăroasă. Nu ne gândim niciodată la asta, nu știu dacă poate afecta o relație, cu toții suntem copii, indiferent ce scrie în buletin.

Cred că necazurile afectează, dar, din fericire, nu avem necazuri și încercăm să nu lăsăm să ne afecteze anumite evenimente pe termen lung. Cred cu tărie că trebuie să ne păstrăm copii până la adânci bătrâneți, ca să fim fresh și să ne trăim viața frumos.

Ne mai tachinăm din când în când, cu umor. Umorul într-o relație cred că este foarte important, așa că luăm înglumă cam totul. Dacă am lua-o în tragic sau prea în serios, cred că am fi mai bătrâni decât suntem”, a mai explicat Cristina Cioran.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net