Cum a reușit Cristina Cioran să slăbească 8 kilograme în 10 zile

Cristina Cioran (45 ani) a născut în urmă cu aproximativ un an și s-a dedicat în totalitate fetiței sale, Ema. După ce micuța ei născută prematur a mai crescut, actrița și prezentatoarea TV a început să se gândească că ar fi timpul să dea jos din kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

Cristina Cioran a slăbit opt kilograme în doar zece zile
Cristina Cioran a slăbit opt kilograme în doar zece zile

Este fericită că a reușit să slăbească 8 kilograme în 10 zile, cu noua dietă care face furori în rândul vedetelor și la care a apelat recent și Dana Săvuică.

„Am slăbit 8 kilograme în 10 zile ținând această dietă și, ce este cel mai important, nu am fost slăbită și nu mi-a fost foame. Am continuat și cu înot, pentru a-mi reașeza corpul. E adevărat că vreau să mai țin o săptămână ca să mai dau jos două - trei kilograme.

Acum sunt foarte atentă la ce mănânc, am renunțat total la carbohidrați, dar încă mai mănânc fructe. Corpul cere, mai ales că este perioada lor”, ne-a povestit Cristina Cioran pentru Click!

Citește și: De ce nu vrea Cristina Cioran să audă de nuntă? 

În ce constă dietă la care a apelat proaspăta mămică? Cristina Cioran a vorbit pe larg depre dieta care a ajutat-o să dea jos kilogramele în timp-record. 

„Am apelat la dieta Nupo, dietă care se ține ușor pentru că nu mai trebuie să cântărim alimentele, să calculăm caloriile și să gătim. Le avem pe toate deja gata făcute. Această dietă înlătură toate aceste neajunsuri, pentru că: mesele sunt deja cântărite, caloriile sunt deja numărate (120 kcal/masă- 800kcal/zi), se prepară într-un minut. Meniul zilnic se poate lua oriunde, nu ocupă loc și poate fi transportat în geantă. Mesele conțin absolut toți nutrienții necesari (de la proteine și fibre, la vitamine, minerale și chiar omega). 

Mesele Nupo conțin doar ingredienți naturali, iar prin compoziția corectă și completă reglează și echilibrează metabolismul, lucru foarte important în declanșarea procesului de slăbire și în menținerea greutății obținute. Foarte important: această dietă asigură înlocuirea în totalitate a meselor zilnice.

Vezi și: Cristina Cioran, emoționată din cauza problemelor fetiței sale 

Așadar, nu mai aveți nicio grijă! Exceptând aceea de a amestecă conținutul preparatelor alimentare cu apă, pentru a reconstitui mâncărurile preferate: supe, shake-uri, oatmeal (Musli), chili con carne, omletă", ne-a declarat Cristina Cioran.

Cristina Cioran s-a implicat în afacerea iubitului

Pentru că iubitul sau, Alexandru Dobrescu, alături de care trăiește de peste doi ani o frumoasă poveste de dragoste, are o afacere cu haine, Cristina Cioran a devenit foarte activă și s-a implicat cu drag în designul noii colecții a brandului de haine deținut de acesta.

„Acum suntem concentrați pe brandul de haine pe care îl deținem și îmi face mare plăcere să-ți spun că designul liniei feminine e făcut de mine, designul hainelor masculine este făcut de iubitul meu. Suntem super încântați că ne merge bine acest proiect și că avem clienți speciali, hainele pe care le creăm sunt pentru persoane cu încredere de sine, persoane care vor să iasă în evidență cu stil”, a mai adăugat Cristina Cioran, care reușește să îmbine viața de mămică cu noua ei pasiune, designul vestimentar.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
mihaela radulescu jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
Imagini satelitare din 15 noiembrie arată dinți de dragon și tranșee în Stepne FOTO via Insider
japonia1 jpg
image
image
image
image
foto1 copii crisanB jpg
cub anda calin png
cub miki k pital png
cub smiley pavel bartoș png
cub ani crețu png
preot vasile ioana jpg