Dana Săvuică a găsit bărbatul perfect după divorț: „Eu mă plimb, el stă acasă cu pisica”

Ultima actualizare:

E dulce viața după divorț pentru Dana Săvuică! O ține tot într-o vacanță și este plecată aproape în fiecare lună prin destinații exotice. Iubitul nu are treabă, stă cumințel acasă cu pisica și cățelul vedetei!

Dana Săvuică a petrecut 10 zile în Maldive Sursa: Instagram
Dana Săvuică a petrecut 10 zile în Maldive Sursa: Instagram

Dana Săvuică și-a refăcut viața după divorțul de tatăl fiicei ei, omul de afaceri Răzvan Stanciu, și trăiește, în prezent, o frumoasă și discretă poveste de dragoste alături de un bărbat, pe care cu greu îl arată publicului.

Vezi și: I-a plăcut să fie actriță! Dana Săvuică: «O să apelez la pile, să mai joc»

Vedeta duce viață boemă, fără obligații, și o ține din vacanță în vacanță. Culmea e că nu-și ia și iubitul cu ea când pleacă să colinde prin lume. Acesta rămâne acasă cu cățelul și pisica vedetei.

Tot ce se știe din gura vedeta despre noul iubit este că faptul că cei doi se cunosc de 30 de ani, de când fostul model era la facultate. O viață de om, am putea spune! Întoarsă din Maldive, Dana Săvuică zboară spre o altă destinație și ne-a făcut noi mărturisiri despre relația ei.

Iată și: A venit căldura, s-a dat start la minijup şi la decolteu! Dana Săvuică și Tania Budi s-au întrecut în ținute provocatoare

Dana, o nouă vacanță în Maldive, cum a fost? Ești bronzată toată!

A fost foarte frumos. Am fost cu treabă ca de obicei, cu influenceri din Serbia, Bulgaria. Am promovat Maldive în extrasezon, dar a fost foarte frumos, soarele a fost sus pe cer, ne-am bronzat. O singură dată a plouat timp de 10 minute.

O aventură așa de neuitat ai avut?

Da, cu niște rechini! Am văzut și delfini și rechini, rechinul balenă, care-i foarte rar și singuratic. Am făcut snorkeling, activități nautice, am mâncat homari, fructe de mare și fructe exotice. Am mers cu avionul pe trei insule. Au fost 10 zile, dar nu m-am odihnit deloc. Am filmat foarte mult, am dat informații prețioase.

Citește și: Chinurile Danei Săvuică: «Să spun cuvântul menopauză? Hormonal distruge absolut tot!»

Dana Săvuică: „Eu sunt un fel de radio șanț!"

Următoarea vacanță?

Plec la Paris cu Carmen Negoiță. Vizităm Parisul și Valea Loarei, după care, pe 30 iunie, plec în Creta împreună cu sora mea, cu iubitul meu și cu alți prieteni de-ai noștri.

Adică iubitul stă acasă cât tu te plimbi prin toată lumea?

Da săracul, cu cățelul și cu pisica!

Nu e invidios, gelos?

Nu, nu exiată! Nu este deloc! Asta apreciez foarte mult la el că mă lasă să fac ce vreau și știe că acest job pe care-l am, de influencer sau cum se zice acum content creator, digital creator, e foarte important pentru mine și nu vrea să-mi oprească zborul!

Cât timp ești plecată pe an?

Depinde, am avut un an, de exemplu, în care am plecat de 10 ori. Deci aproape odată pe lună am fost plecată. Dar noi mergem să promovăm destinații. Pratic, eu merg acolo ca să arăt oamenilor ce pot face, cum se trăiește acolo, ce vacanțe sunt, practic sunt așa un fel de radio șanț.

Dana Săvuică, înșelată de fostul soț 

În 2015, Dana Săvuică a decis să divorțeze de soțul ei, Răzvan Stanciu, după 25 de ani de căsnicie. Vedeta și-a deschis sufletul ulterior și a recunoscut că bărbatul cu care o fată, Julie, i-ar fi fost infidel. Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au decis să se separe la notar, fără resentimente prea mari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!