I-a plăcut să fie actriță! Dana Săvuică: «O să apelez la pile, să mai joc»

Anul acesta, Dana Săvuică a mai bifat o realizare, căci a jucat, după cum se știe, rolul unei vrăjitoare sexy în comedia "Secretul lui Zorillo". Fostul model, în vârstă de 52 de ani, ne-a mărturisit că vrea să mai joace în filme şi chiar a glumit că are pile. Între timp, Dana are numeroase alte proiecte, despre care ne-a povestit într-un interviu. 

Click!: Ce mai face actrița Dana Săvuică. Ai mai jucat în alte filme între timp? Ai mai primit vreun rol?

Dana Săvuică: Momentan, nu. Dar, e posibil, în viitor. Cine știe, poate la următorul film "Secretul lui Zorillo". Nu se știe niciodată. Deși, pe mine m-au omorât, vrăjitoarea a fost dată la lei, dar, mă rog, nu contează. E o poveste. Dar, dacă sunt vrăjitoare, eu pot să fac trei tumbe și mă transform în orice.

Citeşte şi: Chinurile actriței Dana Savuică, în «Secretul lui Zorillo». A avut rol de vrăjtoare!

Alin Panc și gașca lui, mă gândesc, poate mai fac un film și iți mai oferă un rol...

Dacă au fost mulțumiți de prestația mea, atunci, de ce nu? Dacă nu, asta e, o să apelez la pile. O să apelez la pile pentru că soția lui Alin Panc este fostul meu manechin, de la agenția "Etiquette". Dacă el nu mă vrea, mă vrea ea. (râde) Și, oricum, femeia decide în casă.

Ai fost plătită pentru acel rol?

Normal că am fost plătită pentru acest rol. Nu mai fac de amorul artei nimic, de mult timp.

Dana Săvuică face audiobooks 

Vedetele merg la reality show-uri, ți-ar plăcea să fii într-o astfel de emisiune?

Nu, nu mă duc. Nu îmi place. Nu îmi place ideea de a se intra cu picioarele în viața mea. Cred că nu mai trebuie să dovedesc nimănui nimic, la ora asta. Și, nu o fac nici pentru bani sau glorie. N-am de ce.

Citeşte şi: Uite cum se recuperează Dana Săvuică după operația la coloană! Ce i-au interzis medicii cu desăvârșire

Care sunt proiectele tale pentru următoarea perioadă?

Proiectele mele, unele sunt în plină desfășurare. Sunt un narator,  e un job nou, de doi ani de zile, pentru cărți, care se transformă în audiobooks. Sunt prezentă pe două platforme foarte mari. Sunt într-un proiect, în desfășurare, dar n-am voie să spun absolut nimic despre el. Dar sunt, aici, alături de niște prieteni parteneri. Oameni foarte frumoși și cu bune maniere. În continuare, am o emisiune, online, se numește "Ego Life".

Vacanțe ți-ai planificat?

O să plec în Creta, cu prietenul meu, cu sora mea și cu alți prieteni. Plecăm în Creta, pentru că nouă ne place Grecia foarte mult. În fiecare an, bifăm Grecia.

Dana Săvuică, prima româncă de pe coperta Playboy România

Dana Săvuică, pe coperta Playboy România
Dana Săvuică, pe coperta Playboy România

Cunoscut fost model, Dana Săvuică s-a născut pe 22 ianuarie 1970 în Bucureșți într-o familie de diplomați. Împreună cu sora ei și-au petrecut copilăria alături de părinții aflați în misiune în Asia de Sud-Est.

Dana Săvuică e prima româncă care a pozat în ediția locală a revistei pentru bărbați Playboy, în noiembrie 1999. În 1993 a terminat Academia de Studii Economice, secția de Relații Economice Internaționale.

În perioada facultății a avut primul contact cu modellingul, carieră căreia i-a pus capăt în 1997. A devenit vedetă TV în 2001 la Acasă TV. A continuat cu Euforia lifestyle TV și alte emisiuni, mai nou, online. Calatoresate mult și este influencer. Și mai nou actriță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net