A venit căldura, s-a dat start la minijup şi la decolteu! Dana Săvuică și Tania Budi s-au întrecut în ținute provocatoare

Ultima actualizare:

Vedetele sunt fericite că au ieşit la socializare! Au început evenimentele şi deja nu mai ştiu ce ţinute să poarte şi la ce invitaţie să dea curs! Joi a fost maraton de evenimente, unul după altul, iar reporterii Click! au luat pulsul tuturor mondenităţilor.

cub minijupe decolteu png

Designerul Stephan Pelger a pregătit un nou concept pentru cei care îl apreciază şi iubesc, „Experience by Stephan Pelger”, eveniment de la care n-au lipsit prietene lui.  

Ana Morodan a venit în lenjerie roșie, creată de ea
Ana Morodan a venit în lenjerie roșie, creată de ea

„Contesa digitală” Ana Morodan a optat pentru o rochie de culoare roşie, asemenea unei lenjerii de noapte, asortată cu o voaletă cu inimioare. „Pijamaua” extrem de sexy, din satin cu dantelă, este din noua ei colecţie pe care a lansat-o recent şi de care este foarte încântată pentru că piesele sunt lejere, iar Morodan nu prea mai iese din ele.

Citește și: Anamaria Prodan, apariție de milioane. Cum arată geanta de 100.000 de euro

Tania Budi a făcut furori cu ţinuta all black: fustă scurtă şi top cu vedere la abdomen, platforme, ce să mai, arăta ca o adolescentă, nu ca o divă de 54 de ani! Budi a fost absolut impecabilă şi se vede că a moştenit gene bune de la mama ei. Vedeta nu are pic de celulită pe picioare şi face sport acasă aproape zilnic.

Monica Davidescu și Dana Săvuică au etalat decolteuri de infarct
Monica Davidescu și Dana Săvuică au etalat decolteuri de infarct
image

Actriţa Monica Davidescu schimbă prefixul anul acesta, dar nu ai zice! Vedeta a devenit recent ambasador al unui brand de bijuterii şi a fost maestră de ceremonii la evenimentul cu pricina. Monica a afişat un decolteu de colecţie într-o rochie de designer şi a plecat apoi grăbită la teatru, acolo unde a continuat seara de gală cu un spectacol ţinut cu sala plină.

Elie White, superbă în mini alb
Elie White, superbă în mini alb

Mamă a doi copii, Maria şi Mihăiţă, Ellie White afişează o siluetă de invidiat. Mănâncă sănătos şi face sport acasă aşa că îşi permite să poarte rochii scurte!

Vezi și: Anamaria Prodan, apariție de podium la un eveniment monden

Dana Săvuică (52 ani) nu are doar picioare frumoase, ci şi un decolteu ameţitor pe care îl expune de câte ori are ocazia pentru că este o femeie frumoasă, cu forme, fost manechin, şi ştie cât de mult sau de puţin trebuie să îşi dezgolească anumite părţi ale corpului. Dana Săvuică este mereu o apariţie elegantă şi stilată şi apreciată pentru faptul că se păstrează în tendinţe, mai ales că nu îşi arată vârsta.

Sarah, fiica Anamariei Prodan a purtat o salopetă din latex
Sarah, fiica Anamariei Prodan a purtat o salopetă din latex

Anamaria Prodan a fost la concurenţă cu fiica ei Sarah, tot joi seară, la lansarea parfumului ei. Celebra impresară de fotbalişti a purtat o rochie neagră, Gaultier, accesorizată cu bijuteriile ei preferate. În timp ce fiica ei, Sarah, a optat pentru un costum negru, bustieră şi pantaloni, din latex.

Adelina Pestrițu, în costum albastru,  alături de Anamaria Prodan, care a purtat o rochie Gaultier
Adelina Pestrițu, în costum albastru, alături de Anamaria Prodan, care a purtat o rochie Gaultier

Adelina Pestriţu i-a fost alături impresarei la lansarea parfumului cu arome arăbeşti şi a venit îmbrăcată elegant, într-un costum albastru, sacoul fiind cu vedere la decolteu şi i-a pus talia de viespe în evidenţă.

Soprana Iana Novac, costum alb
Soprana Iana Novac, costum alb

 Soprana Iana Novac, care pregăteşte un concert aniversar pentru cei 20 de ani de carieră, în curând la Sala Palatului, a optat să îmbrace la evenimentul Anamariei Prodan, un costum alb, deux piece, asortat cu pantofi albi şi o geantă albă, Chanel. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net