Tania Budi și-a sărbătorit mama la un restaurant pescăresc. Se vede de unde a moștenit actrița frumusețea

Ultima actualizare:

    Tania Budifoto: Facebook
Tania Budifoto: Facebook

Imagine rară, de familie, publicată de Tania Budi, pe Facebook. Vedeta apare într-o poză alături de mama și de fratele ei, toți cei trei fiind parcă la un concurs în care se premiază cei mai frumoși ochi albaștri. Tania și Ionuț au organizat o ieșire de ziua mamei lor, Maria.

Misterul genelor bune cu care se laudă Tania Budi a fost elucidat. La 53 de ani, actrița arată impecabil, deși singură a recunoscut că este campioana nopților pierdute. Tania se ocupă de ani buni de afacerile ei din județul Constanța, în domeniul HORECA, așa că numai de odihnă nu poate fi vorba în cazul ei.


    Tania Budi e bucățică ruptă din mama eifoto: Facebook
Tania Budi e bucățică ruptă din mama eifoto: Facebook

Tania moștenește frumusețea mamei ei, Maria, cu care ne arată poze cel puțin de două ori pe an: de ziua onomastică, pe 15 august, și de ziua de naștere, care a fost pe 19 noiembrie. Cu această ocazie, frații Tania și Ionuț Budi și-au scos mama la o masă pescărească, la un cunoscut restaurant din Agigea. Toți trei cu părul blond, toți trei cu ochi albaștri, toți trei îmbrăcați în negru, Ionuț, Tania și doamna Maria Budi s-au simțit bine și s-au bucurat de momentele petrecute împreună.

Tania Budi a renunțat la actorie pentru business

Tania Budi s-a remarcat la Televiziunea Română când, pentru o perioadă, a fost una dintre crainicele postului naţional. A absolvit trei facultăţi: Jurnalism, Matematică și, la 40 de ani, a făcut şi Facultatea de Teatru. Când am întâlnit-o la eveniment monden, Tania ne-a motivat absenţa ei de pe micul ecran: “Momentan am trei afaceri de care mă ocup  şi nu cred că aş avea timp şi pentru altceva” (n.r. are un club în Mamaia, o cafenea şi un club în Constanţa). În 2006 a primit rolul Laurei Colibaba în serialul “La Urgenţă”, de la TVR 1, unde a jucat alături de Florin Piersic Jr şi de Horaţiu Mălăele. Următorul rol, cel din 2010, a fost unul mic, dar de efect, în “Narcisa sălbatică”, de la Antena 1. Acolo a jucat-o pe Carolina, soţia personajului principal, Gabriel Duţu.

Citește și:

Tania Budi, prima operație estetică la vârsta de 53 de ani. Imaginile înainte-după sunt incredibile

„Sirene” și la 50 de ani. Tania Budi, Anca Țurcașiu și Dana Săvuică au oferit pozele verii, la plajă!

image
image
image
image
image
image
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net