Cristina Cioran si Alex Dobrescu s-au împăcat: „Poate în decembrie ne căsătorim”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cristina Cioran (45 de ani) și Alex Dobrescu (38 de ani) s-au împăcat. Click! are toate detaliile despre relația celor doi, plus declarații la cald despre cum evoluează lucrurile în acest moment, ce schimbări s-au produs după despărțire, la ce termeni au ajuns, dar și despre nuntă, pentru că n-au renunțat la ideea de căsătorie. Cel puțin iubitul vedetei tv!

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-aum împăcat!

Alex Dobrescu (36 de ani) și Cristina Cioran (45 de ani) sunt din nou un cuplu. Cei doi și-au mai dat o șansă de dragul fiicei lor, de dragul iubirii dintre ei, poate și pentru că au înțeles că există multă tensiune în cuplu odată cu marea schimbare, căci au devenit părinți, iar lucrurile nu au devenit cu nimic mai simple, ba din contră. Foarte multe cupluri se despart în urma unor schimbări, așa s-a întâmplat și cu Cioran și Dobrescu, care s-au despărțit chiar la câteva zile după ce vedeta anunțase că a fost cerută de soție. Culmea, cel care a făcut anunțul a fost chiar iubitul vedetei.

La nici o săptămână după marele anunț al separării, Alex Dobrescu a declarat pentru Click! că lucrurile între el și logodnica lui s-au mai liniștit, așa că se gândesc în continuare la căsătorie.

Au făcut, totuși, un compromis. Pentru că despărțirea i-a mutat în case diferite, o perioadă, lucrurile vor sta cam așa: fiecare la casa lui. Nu de alta, dar de un moment de respiro are toată lumea nevoie. Așa că, un timp, Cristina Cioran și fiica sa vor locui separat într-o casă, iar Alex Dobrescu într-o altă casă. Vor fi în continuare un cuplu, dar la distanță, pentru a mai reduce din tensiuni, după cum au spus. Până la urmă, a fost vorba de o pauză.

Alex Dobrescu anunță nunta cu celebra Cristina Cioran

Actrița și vedeta de televiziune a anunțat că s-a despărțit de tatăl fiicei sale, recent, însă, în opinia acestuia, separarea nu a avut loc niciodată, chiar dacă și el a scris pe Instagram că nu mai sunt un cuplu.

Până la urmă, Alex Dobrescu a găsit o cale de împăcare, iar ceartă fulgerătoare s-a transformat într-o împăcare mai dulce. Iubitul Cristinei Cioran vrea să se căsătorească neapărat cu mama fiicei lui, așa că nunta va avea loc, deși nu s-a stabilit exact data. Să se mai așeze puțin lucrurile, poate primim și invitație!

„Eu cu Cristina sunt bine, o să ne căsătorim în viitorul apropiat. Poate în decembrie ne căsătorim sau dacă nu poate, la anul, în martie – aprilie. Suntem mai bine ca niciodată. Afacerile ne merg așa cum ne-am dorit și asta este perfect.

Noi doi nu ne-am certat. Am luam o pauză doar fizică, uneori dormim seara împreună alteori nu. Nu este o condiție să dormi împreună cu partenerul seară de seară. Asta este un lucru învechit! Noi suntem moderni, avem o relație modernă. Vorbim aproape tot  timpul pe video…știm unul de altul.

Toată lumea mă terorizează cu această întrebare <de ce? de ce s-au întâmplat aceste lucruri?>. Noi suntem bine așa cum suntem! Bineînțeles că îmi mai doresc și copii cu Cristina. Orice copil o să vină în viața noastră o să fie o binecuvântare. Este ceva grandios să îți mărești familia. Eu așa cred!”, a declarat Alex Dobrescu, pentru Click!

Cei doi îndrăgostiți se focusează pe afacerile personale 

Până una alta, Cristina Cioran și Alex Dobrescu se focusează pe afaceri. Vorba aia, să vină banii!

„Nu ne-am despărțit. Așa se spune prin presă, am văzut și eu, dar nu este adevărat. Ideea este că acum organizez petreceri în diferite locații, este un concept nou al meu, iar una dintre locații este și în apartamentul nostru din Floreasca. Locuința are 150 de metri pătrați și este numai bună de afacere. Încap cam o mie de persoane în el.

Cristina și fetița noastră și-au luat acum o chirie temporară până în luna noiembrie - decembrie aproape de unde stau eu.”, a declarat Alex Dobrescu, pentru Click!.

Până la momnetul publicării acestui articol, am încercat să-i luăm un punct de vedere și Cristinei Cioran, însă vedeta nu a fost de găsit.

Cristina Cioran, dărâmată după despărțire

Deși pentru Alex Dobrescu separarea nu a fost atât de tragică, de fapt nici nu a văzut-o ca pe o despărțire, Cristina Cioran a simțit altfel întregul eveniment. Vedeta a făcut mărturii dureroase, semn că discuțiile cu iubitul ei au afectat-o.

„Se mai întâmplă, suntem într-o pauză, așa cum poate fi orice cuplu! Îmi pare rău că s-a aflat așa, nu am puterea să vorbesc nimic. Era normal ca măcar o perioadă să rămână între noi discuția asta. Voi vorbi înainte cu el și cu presa atunci când va fi momentul!”, a mai spus Cristina Cioran, pentru Click!.

Mai precizăm și faptul că despărțirea a fost dată tocmai de Alex Dobrescu pe rețele de socializare, unde a rugat să se înțeleagă că nu mai e actualul iubit, ci fostul.

 „A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran", scria Alex Dobrescu, în urmă cu câteva zile.

Cristina Cioran și afaceristul Alex Dobrescu trăiesc o frumoasă poveste de iubire de doi ani! Pentru că au crezut în viitorul lor și în sentimentele pe care le au unul pentru altul, aceștia au devenit părinți în iulie 2021, atunci când pe lume a venit micuța Ema, care a fost născută prematur la 27 de săptămâni, mai exact 7 luni, însă care a rezistat eroic. Acum fetița este mare și voinică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net