Cristina Cioran și-a botezat fetița. Ema a avut trei perechi de nași

Ziua de 28 mai este una pe care Cristina Cioran și iubitul său nu o vor uita niciodată. Cuplul și-a botezat fetița, iar la petrecerea care a avut loc după creștinare au fost invitați prietenii apropiați ai cuplului. Micuța a avut trei perechi de nași! 

stanga
dreapta
image
kiki cioran 3 png
kiki cioran 5 png
kikicioran png
cristina cioran fetita3 png
cristina cioran  fetita ema jpg
cristina cioran fetita 2 jpg
cristina cioran 2 jpeg
cristina cioran copil jpeg
5 cristina cioran copil ema 3 jpg jpeg
6 cioran cristina jpg jpeg
cristina cioran iubit jpeg
cristina cioran iubit alex jpeg
cristina cioran png
2 cristina cioran principala jpg jpeg
Cristina Cioran
cristina cioran jpeg
cristina cioran jpeg
cristina cioran 2 jpeg

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu și-au botezat fetița sâmbătă, pe 28 mai. Micuța va purta numele de Ema, iar părinții au fost foarte emoționați în timpul creștinării. Cristina a dezvăluit care a fost motivul pentru care a ales să o boteze abia acum, în ciuda faptului că Ema s-a născut în luna iulie a anului trecut. Pandemia și dorința de a-și proteja copilul de frig au fost principalele motive pentru care cuplul a amânat creștinarea fiicei lor. 

Citește și: Iubitul Cristinei Cioran muncește zi și noapte pentru familia sa

„Am zis că nu o botez pe frig, am așteptat să treacă pandemia, n-am știut că vine războiul și a rămas că o botezăm prin mai, ca să treacă și Paștele. Botezul se va face, doar că după mijlocul lui mai. Am găsit niște variante de locație, va fi și terasă, și interior’’, declara Cristina Cioran înainte de Paște. 

image
Simona Pătruleasa s-a numărat printre cei invitați la botez

Un detaliu inedit: Ema a avut trei perechi de nași, nu una singură. Actrița a mărturisit că toate cele trei perechi le sunt prieteni apropiați, care și-au dorit nespus să aibă o legătură aparte cu Ema, așadar pur și simplu nu i-a putut refuza. 

Vezi și: Iubitul Cristinei Cioran a trecut de la agonie la extaz

„Va avea trei cupluri de nași. Sunt prieteni foarte apropiați și și-au dorit foarte mult să împărtășească acest moment cu noi, așadar Ema va avea mai mulți nași, iar ea își va alege de cine va fi mai apropiată. Nu sunt cupluri căsătorite’’, dezvăluia Cristina. 

image
Cristina Cioran a radiat de fericire

Cristina Cioran a devenit mama unei fetițe pe 18 iulie, dar a putut să o țină în brațe abia o lună jumătate mai târziu pentru că micuța s-a născut prematur și a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. Ema era foarte slăbită atunci când a venit pe lume, iar Cristina și-a făcut griji pentru viața fiicei sale. 

image
Ema a fost, în sfârșit, botezată!

Deși trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Dobrescu, Cristina Cioran nu își face planuri de căsătorie și nu se imaginează purtând rochia de mireasă. 

„Ne mai gândim, eu nu sunt adepta unei căsătorii, așa că nu cred că se va întâmpla acest lucru prea curând. Am un target, o altă viziune despre faptul că o relație nu-i musai să fie oficializată prin acte. Important este cum ne înțelegem. În plus, avem ceva ce ne leagă oricum pe toată viața. El vrea, mi-a propus chiar înainte de a rămâne însărcinată”, a povestit Cristina Cioran. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

anca pandrea 1 jpeg
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
image png
Andreea, Cristi Balan
printul harry profimedia 0685156749 jpg
5 poza mare JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
andreea banica
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg