Cristina Cioran, în lacrimi, în mijlocul străzii! Scandal monstru cu fostul iubit. Alex Dobrescu a vrut să cheme poliția

Ultima actualizare:

Scene de coșmar cu Cristina Cioran și fostul iubit în rolurile principale! Cei doi au avut parte de un scandal în mijlocul străzii. Actrița a început să plângă, iar Alex Dobrescu a amenințat-o cu poliția.

cristina cioran botez png

Scandal în toată regula între Cristina Cioran și Alex Dobresu! Jurnaliștii Kanal D au surprins o serie de imagini șocante, în București, în plină stradă. Furios că este filmat, designerul Alex Dobrescua ar fi scuipat și ar fi înjurat echipa Kanal D, conform wowbiz.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, răfuială în mijlocul străzii. De la ce a pornit scandalul monstru

Reamintim că a fost o toamnă foarte agitată pentru Cristina Cioran și fostul ei iubit. La scurt timp după ce s-au logodit, actrița și Alex Dobrescu au surprins pe toată lumea și s-au despărțit. Blondina a confirmat vestea separării și s-a mutat alături de mama ei.

Povestea dintre cei doi și-a scris un capitol, miercuri, 14 decembrie. Chiar înainte de sărbători, Cristina Cioran și Alex Dobresc au oferit un episod plin de scântei.

Tot incidentul s-a petrecut în mijlocul străzii. Nu este clar de la ce a pornit conflictul, dar, după mai multe afirmații și după ce i-a cerut o cheie, cunoscutul designer a amenințat-o pe fosta lui iubită că va chema Poliția, conform sursei citate. 

„Nu am cheie", ar fi afirmat actrița, care a început ulterior să plângă. Imaginile acestui conflict au fost surprinse de camerele de filmat ale Kanal D. Trebuie precizat că fosta logodnică a lui Alex Dobrescu era însoțită de cineva în momentul în care s-a întâlnit cu creatorul de modă.

Fostul iubit al Cristinei Cioran, scandal cu jurnaliștii Kanal D

Plin de nervi că este filmat, Alex Dobrescu ar fi avut o reacție urâtă la adresa presei. Deși jurnaliștii Kanal D s-au prezentat, designerul a avut un comportament extrem de agresiv. Acesta a înjurat și a scuipat echipa postului de televiziune, scrie wowbiz.

Tensiuni între actriță și fostul iubit

La mijlocul lunii anterioare, actrița a postat un mesaj pe contul său de Instagram în care dezvăluia anumite probleme din relația ei cu fostul iubit. De altfel, Cristina l-a acuzat de șantaj și minciună.

„Când un bărbat nu acceptă o despărțire... Iată ce face! Șantaj... Amenințări ... Minciuni. Îmi dau seama cât e de amuzant pentru toată lumea... și pentru mine. Așa bărbat? Dar toate trec... mai e puțin.”, a scris Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

Trebuie spus că la mijlocul lunii noiembrie, după multe informații contradictorii apărute în spațiul public, Cristina Cioran a fost destul de rezervată în declarații, dar a transmis clar că cei doi s-au despărțit.

„Nu am nimic de spus. Noi ne-am despărțit, normal! Ce să vă fac dacă va luați după ce spune el? Care vorbe atârnă mai mult ale mele sau ale lui?", a precizat Cristina Cioran pentru Click!, în urmă cu o lună.

De ce s-au despărțit Cristina Cioran și Alex Dobrescu

După doi ani de relație, Cristina Cioran și Alex Dlobrescu s-au despărțit în toamna acestui an, la scurt timp după ce se logodiseră. Cei doi au împreună o fetiță adorabilă, Ema.

„Există mai multe motive și au fost mai multe motive care s-au întâlnit prea des și prea mult și nu au mai putut fi ocolite. Ca atare, a trebuit să plec.Eu m-am mutat cu copilul meu.

Am evitat să vorbesc despre această despărțire, pentru că mi se părea corect să decidem împreună cum gestionăm asta. L-am lăsat să spună ce a vrut, n-am răspuns foarte mult, n-am combătut, dar poate e momentul să spun. 

El și-a văzut foarte repede de viață, ceea ce nu poate spune decât că a fost o decizie extraordinară", a dezvăluit Cristina Cioran, la Pro TV.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net